Labyrinth Open
Labyrinth Open

Još jedan festival bori se za svoje mjesto pod hrvatskim Suncem, na jadranskoj obali, ali ovaj put nešto južnije, točnije u Omišu, a radi se o Labyrinth Open festivalu, koji je također objavio inicijalni line up.

Pisali smo odakle sad još jedan festival, a sada je taj isti, koji će kombinirati elektronsku mjuzu, tehnologiju i umjetnost, kroz partije i radionice, kako sami kažu, najavio prve headlinere, a osim ovih imena, očekuje se još 50-ak izvođača.

Labyrinth Open u Omiš dovodi Pan Pot, Monoloc, Andreu Olivu... 3U kampu Galeb u Omišu možete očekivati glazbeno nešto tvrđi festival, jer će mjuzu svirati poznati techno (ali i house) izvođači – Andrea Oliva, Enzo Siragusa, Amelie Lens, Gregor Tresher, Guy J, Hernan Cattaneo, Monoloc, Pan-Pot, Radio Slave i Rødhåd, Ø [Phase] live, Stephan Bodzin live i Guti live.

Na njihovoj Facebook stranici imate mogućnost osvajanja upada, pa se bacite na lajkanje. Spomenimo još da se festival održava od 8. do 11. srpnja, a sve ostale informacije potražite ovdje.

https://www.youtube.com/watch?v=d5P4WVy0vdw