Kula je zadnjih nekoliko godina prisutan na sceni sa ‘VuBass’ projektom na samom istoku u Vukovaru, ali moguće ga je vidjeti i čuti i na brojnim ‘Dirty Beatz’ večerima po Zagrebu i šire! Provjerite njegov drum and bass top 10 za UES Magazine!

Kula je 2011. godine izabran kao jedan od Nucomer DJ-a u sklopu popularnog Illectricity festivala te nedugo zatim priključuje se i zagrebačkom kolektivu Dirty Beatz, nastarijem d’n’b kolektivu u Hrvatskoj. Sudjeluje u organizaciji i kreiranju odličnih klupskih večeri u Zagrebu te u klubu Epic u Osijeku, a zajedno sa Leeksom zaslužan je za dovođenje i booking respektabilnih inozemnih artista u Slavoniju poput: June Miller, DLR & MC Gusto, Billain, Biome, NickBee itd.

Kula broji nastupe na raznim klupskim večerima i festivalima diljem Hrvatske pa je tako ove godine nastupao na osmom LED festu u Karlovcu, Seasplash festivalu u Puli, Ferragosto Jam-u u Orahovici kao i na Reunited festivalu u Valpovu, a s Dirty Beatzima nastupao je i na ovogodišnjem Outlook festivalu. Zahvaljujući Kuli scena na istoku s VuBass projektom definitivno je ojačala, a kako saznajemo sprema se još ljutih slavnonskih tuluma…

Kula je, uoči svojih skorašnjih nastupa na trećoj DNBKonferenciji u Zagrebu, kao i otvaranju osječkog kluba Epic velikim VuBass partyjem, za UES Magazine odabrao top 10 drum’n’bass stvari koje možete provjeriti u nastavku. Kulu pratite na Facebooku i Soundcloudu. Uživajte u top listi!

1. Break – New Design

https://www.youtube.com/watch?v=kdAmtDy5hBI

2. Mindscape, Optiv, BTK – Ruthless

3. Noisia, The Upbeats – Dead Limit

4. Enei, Kasra – Overthinking feat. DRS

5. Dimension – Whip Slap

6. Noisia – Incessant

https://www.youtube.com/watch?v=IXriboWgHDY

7. Ed Rush & Optical – Chubrub

8. Audio – Headroom VIP

https://www.youtube.com/watch?v=GdY0e-d9Pwc

9. Dub Phizix & Strategy – Buffalo Charge – SenkaSonic

10. Emperor – Tandem

https://www.youtube.com/watch?v=gj_tA9wCg7Y