Organizacija ‘Konekt Croatia’, gostovanjem Alexandera Kowalskog, otvorila je vrata legendarne tvrđave Fort Bourgignon nakon šest godina te najavila zanimljiv glazbeni program!

Fort Bourgignon šest je godina bio zatvoren zbog dugova, no organizacija Konekt Croatia pobrinula se da se i taj problem riješi te je otvorila vrata ove kultne tvrđave. Sam event otvoren je uz odličnu DJ postavu koju su činili Borut Cvajner, Damir Hoffman, Paperclip Project te jedan od predstavnika techno scene – Alexander Kowalski.

Za zagrijavanje su bili zaduženi Borut Cvajner, jedan od vlasnika viniline etikete Vakum te slovenski DJ Damir Hoffman. Nakon njihovih plesnih setova, publika se pripremila za ostatak večeri koji je slijedio, a u tri sata na red je došao njemački DJ i producent kojega su svi željno iščekivali Alexander Kowalski.

https://www.youtube.com/watch?v=KqWaYlONM_0

Kowalski je ispunio tvrđavu sve do posljednjeg mjesta, a dobre vibracije rasplesane publike širile su se i izvan same tvrđave. Nije bilo sumnje da će publika poludjeti  i zaboraviti na vrućinu i gužvu uz njegov set koji je uključivao i hitove poput Mekasovog ‘Pervert Disca’ (Flugov remix) te Geckovog ‘Just Close Your Eyes’. Set je trajao satima što je zaista pohvalno za ovo otvaranje, a čast za zatvaranje ovog dugoiščekivanog eventa imao je Paperclip Project.

Završnica večeri nije mogla bolje završiti nego uz New Orderov hit ‘Blue Monday’. Iako je Sunce već odavno svanulo, odlazak sa tvrđave bio je ispunjen licima koja su pokazivala više nego oduševljenje nakon ovoga eventa. Koliko je dobro bilo, svjedoče i odlični komentari kojih svakim danom ima sve više, a ne sumnjamo da nas ostatak ljeta čeka još mnogo dobrih partija.

https://www.youtube.com/watch?v=jODUHLLeyac

Ako ste nažalost propustili samo otvorenje na ovoj kultnoj tvrđavi, već 30. srpnja očekuje vas novi party koji će vrviti underground atmosferom, a na koji kao glavni gosti dolaze Gayle San i Dax J.

14. kolovoza događanja u tvrđavi se nastavljaju gostovanjem Garyja Becka dok će 17. rujna gostovati Keith Carnal. Za više informacija pratite Konekt Croatia na Facebooku!

-Roberta Novosel-

'Konekt Croatia' spektakularno otvorila legendarni Fort Bourgignon te najavila zanimljiva gostovanja 3