Konekt Croatia spektakularno otvorila legendarni Fort Borguignon
Konekt Croatia at Fort Bourgignon | facebook.com/Konekt.Croatia

Nakon prošlomjesečnog otvorenja legendarne tvrđave Fort Bourguignon, pulska Konekt Croatia ekipa nastavlja sa svojim serijalom evenata na koji, ovoga puta, dolaze Gayle San i Dax J! 

Novo izdanje pulske Konekt Croatia večeri u oživljenoj tvrđavi Fort Bourguignon, nakon sjajnog druženja na prvoj večeri s Alexanderom Kowalskim, ove subote, 30. srpnja, sprema pravu techno poslasticu uz veteranku techno sene i najzanimljivijeg protagonista novog undergrounda – Gayle San i Dax J.  Početak je u 23 sata.

Gayle San se bavi glazbom preko 15-tak godina i jako je dobro poznata među starijim generacijama, dok je Dax J DJ koji je trenutno u vrhu berlinske techno scene.

Konekt Croatia nastavlja sa serijalom evenata u legendarnom Fort Bourguignonu [+dijelimo upade] 3

Od domaćih snaga, u tvrđavi će se naći još i: legendarni riječki veteran tvrdog zvuka DJ Ogi, rezident Paperclip Project te još jedno novo ime iz Pule – Nias. U pretprodaji karte možete nabaviti po 90kn, na ulazu su do ponoći 100kn, a nakon toga 120kn.

Više informacija potražite u službenom Facebook eventu, a u nastavku okušajte sreću jer vam u suradnji s Konekt organizacijom dijelimo 2×1 upad! 

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Konekt 002 Fort Bourguignon 2016’. Slučajnim odabirom, u subotu 30. srpnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.