Stereotip
Stereotip by Robert Midzic Photography

Budući da bez puno razmišljanja dajemo prednost magiji atrija i fontane ispred plastičnih šatora i grijalica, s obzirom na najavljenu kišu i niske temperature Stereotip seli iz Muzeja za umjetnost i obrt pod krov Novinarskog doma.

Zaklon od neizvjesnih vremenskih uvjeta Stereotip pronalazi na lokaciji koja mu provjereno dobro stoji – upravo je u Novinarskom domu gostovao prošle godine te se odmah, zbog sjajnog spoja energije prostora i publike, predbilježio za obaveznu i što skoriju reprizu. Peti Stereotip tako će se održati 16. listopada s početkom u 16 sati na novoj/staroj lokaciji – u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, a zagrebačku publiku u nedjelju očekuje pravi elektronički glazbeni spektakl.

Felver i Dixon u goste dovode jednog od najvažnijih predstavnika međunarodne elektroničke scene, Kristiana Beyera/Âme koji će s Dixonom nastupiti u posebnom osmosatnom back2back formatu, dok će Felver ovu nestereotipnu večer upotpuniti svojim trosatnim setom.

Sljedeći Stereotip stiže već na proljeće, kada se s novim glazbenim iznenađenjima vraća u magičan atrij MUO-a.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji u sustavu i na svim službenim prodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Već kupljene ulaznice vrijede za Novinarski dom, a ukoliko zbog promjene lokacije održavanja želite vratiti ulaznice i ostvariti povrat novca to je moguće izvršiti istim prodajnim kanalom. Više informacija: FB stranica!