Tiefschwarz

Legendarni njemački deep house duo Tiefschwarz za par dana gostuje u Zagrebu, povodom 20 godina respektabilne DJ i producentske karijere, a UESMAG ima upade!

Brojimo sitno do otvaranja novog klupskog programa tanzen u legendarnom Aquarius klubu u Zagrebu! U petak, 16.11. , u zagrebački Aquarius stiže legendarni njemački deep house / techno dvojac Tiefschwarz, koji ove godine slave 20 godina uspješne DJ i producentske karijere. Da bi upotpunili doživljaj berlinskog underground zvuka i legendarnog kluba Watergate, tanzen dovodi i nadolazeću zvijezdu Watergate-a: BraunbeckaDomaće snage predvodi ovogodišnji kandidat za najboljeg hrvatskog DJ-a – Bronski i rezident tanzen programa Mozer.

Ovo je prvi u nizu evenata u režiji novog kolektiva tanzen, a već je najavljen i novi spektakularni party u prosincu na kojem će nastupiti legendarni trio sa kultnog labela KompaktMarc Romboy, Sascha Funke i Thomas FehlmannZa lokaciju je odabran kultni Aquarius koji će Tiefschwarz dočekati u novom ruhu uz vrhunski zvuk i spektakularno osvjetljenje te uz još neka iznenađenja! 

Ulaznice po cijeni od 120kn dostupne su u sustavu Entrio.

Još samo par dana do dolaska dvojca Tiefschwarz 3

Tiefschwarz, kojeg čine braća Ali i Basti Schwarz, svoju strast prema techno i deep house glazbi demonstriraju još od ranih 90-ih. Prve pojedinačne nastupe ostvarili su u rodnom Stuttgartu, gdje jedno vrijeme vode legendarni Red Dog klub. Kao promotori u ranim danima, na njihovim programima po prvi put sviraju velika imena US house scene kao što su Mike Dunn, Tony Humphries i Masters at Work. Upravo ovi umjetnici imali su prvi veći glazbeni utjecaj na Tiefschwarz. 2001. njihov album prvijenac RAL9005, pod okriljem londonskom labela Classic Recordings, lansira ih na globalnu scenu. Uskoro slijedi “neizbježno” preseljenje u Berlin, koji ranih 2000ih ubrzano postaje epicentar renesanse elektroničke glazbene scene. Nevjerojatan talent i glazbenu širinu demonstriraju remixiranjem imena kao što su Depeche Mode, Madonna, Roxy Music, Booka Shade, Cassius, The Rapture, Missy Elliot, Kelis… 2006. godine pokreću i vlastiti izdavački brand Souvenir kroz koji do dan danas komuniciraju svoju viziju i
prepoznatljiv glazbeni stil.

Sviđa nam se ideja da na glazbu gledamo kao suvenir. Impresiju koju pohraniš i poneseš gdje god ju dohvatio. Nešto osobno i intimno što ćeš zauvijek pamtiti.” – tako Tiefschwarz opisuje svoju glazbenu filozofiju zadnjih 20 godina. Ni u jednom trenutku se nisu čvrsto vezali za jedan glazbeni pravac, već neprestano pokazuju svoju ljubav prema čistoj glazbenoj melodiji, neovisno o njezinom žanru.

Da bi vam dočarali kakav set možete očekivati, donosimo vam recentniji mix Tiefschwarza. Uživajte u mixu pri dnu teksta, a u nastavku okušajte sreću i osvojite upade!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u četvrtak 15. studenog, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.