Future Scope organizacija svibanj je rezervirala za brojna gostovanja u zagrebačkom Boogaloo klubu, a jedno od najočekivanijih je gostovanje nizozemskog umjetnika i inžinjera zvuka – Jorisa Voorna!

Joris Voorn, koji je za pultom još od kraja 90-tih, a s početkom novog milenija je započeo i s produkcijom, u klub Boogaloo dolazi u subotu, 13. svibnja, u sklopu velikog Future Scope izdanja i time predvodi svibanj bogat gostovanjima u spomenutom klubu.

Joris je vlasnik etiketa Green i Rejected, producent nekoliko velikih hitova i odličnih remikseva od housea, tech housea, deep housea i techna, a do sada je izdao 3 albuma i od samog starta primio podršku velikana poput Carla Craiga i Laurenta Garniera. U kojem god stilu se okušao ima svoj prepoznatljiv zvuk zahvaljujući kojem je postao planetarno popularan, stoga ne propustite njegov nastup u klubu Boogaloo.

Uz Jorisa, na glavnom flooru nastupit će Mary i Matya, a za dobru zabavu na techno flooru pobrinut će se Alexander G, Shipe i Limex. Ulaznice potražite u sustavima Entrio, Eventim i/ili na blagajni kluba, a više pratite u službenom Facebook eventu.

Tjedan dana kasnije, u petak 19. svibnja, u Boogaloo se vraća legendarni Terry Francis – tata tech house zvuka, svestrani šarmer iza DJ pulta te jedan od miljenika domaće publike kojemu će se za pultom pridružiti i duo Peznt (Blacksoul & Mark De Line) – trenutno jedan od najaktualnijih house dua u Hrvatskoj i šire te FScope i Boogaloo rezident Matya.

Dan poslije, subota 20. svibnja, donosi nastup izvanrednog slovenskog DJ-a i producenta Tomy DeClerquea čija izdanja izlaze za poznate etikete kao što su Intec Digital, BluFin Records, Phobiq, 1605 – Music Therapy, a kojemu se za pultom pridružuje naš najcjenjeniji DJ i producent Petar Dundov te rezidenti Shi Pe & Matya!

Zadnji vikend u svibnju, točnije subota 27. svibnja, rezervirana je za francuskog veterana elektronske scene, DJ-a i producenta koji je u samom vrhu glazbene produkcije duže od 25 godina te definitivno jedan od najvećih tech house “meštra” na našem području, Olivier Raymond poznat pod aliasom Oxia.

Njemu će se za dj pultom pridružuti Wade – španjolski čarobnjak u velikom usponu, čija izdanja redovito izlaze na poznatim etiketama kao što su Suara, Relief, Viva Music i druge. Dodajmo još kako Wade zadnjih godinu dana bilježi nastupe po cijeloj Europi i Americi, a ovo mu je ujedno i premijerni nastup pred domaćom publikom.

Više informacija o svim navedenim događanjima potražite na FB stranici kluba.

Dijelimo jedan, ali vrijedan upad za gostovanje Joris Voorna, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 13. svibnja, odabrat ćemo sretnog dobitnika/icu upada.