Jolly Joke, pravim imenom Joško Vukadin, kreativnost u glazbi počinje istraživati još u danima dok se školovao, istraživajući glazbu i njene instrumente u svim žanrovima i oblicima, što ga dovodi i do elektronske glazbe.

Zaluđen elektronikom i instrumentima kupuje gramofone i opremu, nakon čega dolazi do prvih gaža po lokalnim klubovima i barovima. Početkom 2008. godine lansira projekt pod nazivom Hard Sintetic, s idejom organiziranja i promicanja elektronske underground scene u gradu Pločama i okolici. Tako dolazi do rezidencije u jednom lokalnom klubu gdje pod tim imenom organizira mnoge evente sa raznim imenima domaće underground scene.

2012 godine dolazi do suradnje sa Galincem Galincem, te zajedno pokreću projekt pod nazivom TECHNOTICA koji je u malo vremena stekao veliki ugled na domaćoj underground sceni. Organizirajući mnoge evente diljem Dalmacije, a i šire otvaraju se vrata za gostovanja po cijeloj regiji, gdje nastupa po svim velikim klubovima i festivalima u Hrvatskoj kao i u BiH. Ujedno se iz te kuhinje rodio festival elektronske glazbe Adriatic Perception i rezidentura u splitskom klubu Jungla gdje redovito organiziraju evente sa vodećim svjetskim imenima underground scene.

Do sad je nastupao sa imenima poput: West Bam, Funk d’ Void, Alexander Kowalski, Oxia, Hollen, Silicone Soul, Butch, Stanton Warriors, Jean Marie K, Steve Mulder, Petar Dundov, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Marko Nastic, Ivan Komlinovic, Pero FullHouse, Edy C., Alen Milivojevic, Lea Dobricic, i mnogim drugima, a u njegovim energičnim setovima možete čuti vožnju od techhouse-a do techna, sa masivnim bass linijama i ritmičnim perkusijama,  te s puno melodija i nezaobilaznog funky ritma.

Ove subote, 18. travnja, Jolly Joke nastupa u splitskoj Jungli u sklopu još jednog izdanja Technotica večeri na kojoj gostuje britanski DJ i producent, svjetski poznati Jon Rundell. Više o samome događaju provjerite ovdje, a top 10 traka, koje je Jolly izdvojio upravo povodom same večeri, provjerite u nastavku…

Tom Hades, Kostas Maskalides – Love Sensation (Original Mix) [Phobiq]