Movement Croatia
Movement Croatia

Svega par dana dijeli nas od Movement Croatia festivala koji će se održati od četvrtka 28. srpnja do ponedjeljka 1. kolovoza 2016. na lokaciji The Garden Resort u Tisnom, a na kojem će nastupati neka od najboljih imena iz svijeta elektronske glazbe: Nina Kraviz, Ben Klock, Marcel Dettmann, Solomun i mnogi drugi. Osigurajte jeftinije festivalske ulaznice na vrijeme jer akcija vrijedi do utorka u ponoć!

Movement Croatia – intiman festival okružen šumom i prekrasnim morem smjestio se u skrivenom zaljevu, a donosi najveća svjetska imena techno i house scene na ovo boutique izdanje festivala. Tijekom dana festival pruža odmor pod suncem, noći pod zvijezdama donose energiju i odličnu zvučnu kulisu, a glazba u The Gardenu traje od podneva. Sve kulminira u klubu na otvorenom Barbarella’s gdje od ponoći do zore zvučnu kulisu kreiraju neka do najvećih imena techna.

Uz odličnu lokaciju i zvjezdanu postavu izvođača koji techno zvukove donose u manje i intimnije okruženje, Movement Croatia se svakako izdvaja kao festival kojeg morate posjetiti ovog ljeta.  Upravo zbog svega ovoga festival se našao na listi najboljih ljetnih događaja prema pisanju medija kao što su Telegraph, Time Out Croatia, Pulse Radio ili stranica za putovanja momondo, a postoji nekoliko razloga zašto treba posjetiti Movement Croatia Festival.

Zašto posjetiti ovogodišnje izdanje provjerite ovdje, a jeftinije festivalske ulaznice, koje vrijede za sve dane održavanja festivala, kao i sve afterpartyje u klubu Barbarella’s, po cijeni od 450kn osigurajte do utorka u ponoć u sustavu Entrio. Nakon toga, cijena ulaznica se diže! Sve ostale informacije potražite na službenim web stranicama.

Jeftinije festivalske ulaznice za Movement Croatia do utorka 3