NickBee će ovoga vikenda, točnije u petak, nastupati u osiječkom Epic klubu u organizaciji Epic dub Session & Vubass ekipa, a već u subotu u zagrebačkom Attacku u organizaciji Dirty Beatz & Kult ekipa! Imamo upade!

NickBee​  je ime koje gotovo svi već znaju. Sa svojom 21. godinom i produkcijskim sposobnostima, Nick je nesumlljivo jedan od najvećih talenata i nadolazećih zvijezda drum & bass scene. Započeo je producirati sa 15. godina pri čemu je vrlo brzo imao i prve live nastupe.

Kao producent, surađivao je s respektabilnim imenima poput Enei-a i Billain-a, dok su mu trake objavljene za najcjenjenije izdavačke kuće poput Invisible (Noisia), Horizons Music, Bad Taste, Eatbrain. 2014. godine izlazi mu i album za britanski Dispatch Recordings te se upisuje u drum & bass povijest.

NickBee je produkcijski prodigy za čije ime se veže inovativnost i izvrsni sound dizajn. Ime je koje se danas spominje svugdje, od tamnih kuteva underground klubova do riječi hvale puno starijih velikana drum&bass-a. A tek je počeo. Nikako nemojte propustiti njegove nastupe u Zagrebu i Osijeku!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/64652″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

U osiječki Epic, NickBee gostuje u petak, 20 veljače, u organizaciji Epic dub Session & Vubass ekipa. Budući da su Epicovci poznati po svojoj glazbenoj šarolikosti, bit će i dodatni techno floor sa odličnom postavom isključivo za najizbirljivije čagere, stoga vas tako u Epicu uz NickBee-a očekuje i 9 DJ-eva iz svih dijelova Hrvatske: Zlee, NOBRU, Leeks, Kula, Basta, Fixsell, Indy Slide te Hudi & Lu Kaku. Minimalna donacija iznosi 35kn do ponoći te 40kn nakon.

Već drugog dana, u subotu 21. veljače, NickBee će bit gost Dirty Beatz ekipi na večeri u zagrebačkom Attacku gdje udružuju snage sa Kult-om pa vas tako tu noć uz samog NickBee-a očekuju i Kodin & Tekitoka, koji slave rođendan, te Kula, Leeks i Zlee. Minimalna donacija iznosi 35kn do ponoći te 45kn nakon.

UESMag dijeli 2×1 upad za party u Osijeku i jedan, ali vrijedan upad za party u Zagrebu! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime te grad u kojem želite ići na party. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

nickbee_osijek_zagreb