S nestrpljenjem očekivani dupli CD FUTURE SOUND OF ZAGREB “The Ultimate Electronic Collection From Croatia” u izdanju diskografske kuće ‘Dancing Bear’ napokon je objavljen. Osigurajte ga po super promotivnoj cijeni već ove srijede u Zagrebu, a u nastavku okušajte sreću jer vam u suradnji s Dancing Bearom dijelimo čak dva primjerka!

FUTURE SOUND OF ZAGREB najstariji je i najpoznatiji hrvatski klupski festival elektroničke glazbe koji se održava jednom godišnje u Zagrebu još od 1999. Prvi, danas već legendarni FSOZ održan je 21.6.1999. povodom jubilarne dvjestote TV emisije Top DJ Mag (HTV) u rasprodanom, tada najpoznatijem i najvećem zagrebačkom klubu The Best ispred 4000 posjetitelja.

U narednim godinama FSOZ je zadržao status najposjećenijeg, najpoznatijeg i najprestižnijeg hrvatskog klupskog festivala na kojem su nastupali brojni poznati domaći, a u ranijim godinama i poznati strani DJ-i. U posljednjih nekoliko godina festival postaje konceptualni projekt s ciljem godišnjeg okupljanja najboljih domaćih DJa, kao najeksponiranijih predstavnika aktualnih glazbenih elektroničkih žanrova i promocije domaće elektroničke underground glazbe te kompletne dance kulture u najdubljem smislu te riječi.

Ove godine festival Future Sound Of Zagreb po prvi put u svojih 17 godina postojanja dobiva svoj oficijelni dupli CD. Ovaj „vizionarski“ futuristički diskografski projekt koji je nastao kao plod suradnje FSOZ festivala i poznate hrvatske diskografske kuće Dancing Bear, zbog tematike i žanrovske zastupljenosti predstavlja jedinstveni, raritetni diskografski i kulturološki projekt. Na ovoj ultimativnoj kompilaciji koja slavi najbolje od hrvatske elektroničke glazbe nalaze se 24 autorska uratka naših najpoznatijih producenata koje je je odabrao Damir Cuculić, osnivač, glavni organizator i promotor FSOZ festivala.

Povodom izlaska CD-a, svečana će se promocija pod nazivom ‘Meet&Greet’ w/FSOZ Artists @ Dancing Bear CD shop – Zagreb, Gundulićeva 7 održati 11. svibnja od 17 do 20h, gdje će svi zainteresirani uz druženje s FSOZ DJ-ima/producentima moći poslušati i kupiti ovu duplu CD kompilaciju po super promotivnoj cijeni od 60kn, dok službena prodaja po CD shopovima i preko interneta kreće u petak, 13. svibnja 2016.

Izlazi dupla CD kompilacija 'Future Sound Of Zagreb' festivala, osigurajte svoj primjerak! 3

CD će biti u prodaji u fizičkom izdanju u Dancing Bear CD shopovima u Zagrebu, Splitu i Osijeku, u svim Aquarius i Croatia Records shopovima kao i u Tisak media shopovima širom Hrvatske dok će se digitalno izdanje moći kupiti  preko najpoznatijih dostupnih svjetskih download/streaming servisa. Ovaj event će također biti jedinstvena i vrlo rijetka prilika gdje će se na jednom mjestu okupiti gotovo svi najznačajniji i najaktivniji akteri zagrebačke elektronske glazbene i klupske scene. Više o eventu provjerite ovdje!

FSOZ, Dancing Bear i UES Magazine vas daruju s dva primjerka CD izdanja, a sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime te navesti po jednu techno, house, psy i bass stvar i njenog autora sa kompilacije. Slučajnim odabirom, u srijedu 11. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike CD-a.

FUTURE SOUND OF ZAGREB /2CD/
“The Ultimate Electronic Collection From Croatia”
Izdavač: Dancing Bear Zagreb
Autor i umjetnički direktor: Damir Cuculić
Izvršni producent: Dinko Bažadona
Grafičko oblikovanje: Goran “Bitart” Milašinović
Datum izlaska /2CD/Digital/: 13.5.2016.

CD 1
1. Petar Dundov – Vlakić Tutić
2. DJ Ogi – Brave Beat
3. F.O.R.M. – Fallen
4. Blurix LT – Konglomerat
5. Sthekerson – Zagreb Calling
6. Fabian Jakopetz – Continue This Broadcast (Original Mix)
7. Damir Ludvig – Odmjeravanje Genitalija
8. Plasma Corp & Twisted Twins – Renegades
9. Lunar Dawn – A New Hope
10. Adrenalin Run – Spoiled Brats (Future Sound Edit)
11. Omnivox – Paragon Engine

CD 2
1. Blacksoul & Mark De Line – Emperor X
2. Drop Dopers – Old Fool
3. Eddy & Dus – Again And Again (Unreleased Demo Version)
4. Homeboy – Hula Hoop (Sleazy McQueen Remix)
5. Ilija Rudman – Call Me Tonight (The Revenge 1 – 800 Mix)
6. Nikola Fuchkar & Sasha Moro – Peace, Love And Harmony Part 1
7. Yakka – Lonely (Original Mix)
8. 207 – Shamal
9. Strapazoot feat. Astro John – Hydrocodone
10. EGOLESS – Global Roots Dub
11. Kodin – Zapozorje
12. Filip Motovunski aka Noon – Live
13. Brat Leeks – Losthe