Festivali u Tisnom su u punom jeku, a četvrti u nizu, nakon Gardena, Electric Elephanta i SMS-a, stiže SunceBeat, i to 6. po redu, po mnogima ujedno i najbolji festival koji se tamo održava. Nije ni čudo kad je line up odličan, lokacija odlična, klub odličan, i ekipa odlična.

Izdvajamo Vam 5 stvari koje valja posjetiti na festivalu, iako je cijeli festival prava bomba.

-MK-

1. Roy Ayers Ubiquity

Everybody Loves The Sunshine nezaobilazna je tema Tisnog, i zasigurno ćete čuti ovu stvar na svakom od festivala, u nekom trenutku, bilo na plaži, odnosno Beach stageu, što je vjerojatno, bilo pred jutro u Barbarella’s-u, a sada na Main stageu, i to u live izdanju jednog od najvećih živućih legendi funk, jazz i soul glazbe.

https://youtu.be/FmhvQZqDfdw

2. Dimitry From Paris

Čovjek odgovoran za kompilacije Night At The Playboy Mansion, koji je godinama bio odsutan s hrvatske klupske scene, zapravo, mogli bi reći da je još uvijek odsutan, jer se nikad nije pojavio na nekom od događanja u Zagrebu (ako se ne varamo, op.) i tek smo ga prvi put mogli poslušati na jednom od tuluma na hrvatskoj obali.

3. Eddy Ramich

Naš Eddy je, mogli bi reći, prezaposlen ovih dana. Osim što putuje diljem svijeta i svira po najboljim festivalima i ljetnim lokacijama, nedavno je sa svojim starim kompićem Zvonimirom Dusperom aka Dus-om, izdao EP za Freerange Rec. – A from B. Svirao je na Southernsoul festivalu u Crnoj gori, pa na Gardenu, a ako ste to sve propustili, imate priliku i na SunceBeatu.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/207960240″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

4. Miguel Migs

Legenda house glazbe ostao je vjeran old school house zvuku i na svom posljednjem albumu – Dim Division, iz 2014. godine, na kojem je ugostio brojne poznate izvođače, a kod nas ga nismo imali prilike čuti posljednjih godina. Kako je i što radi trenutno svakako treba saznati na SB-u ove godine.

https://youtu.be/IhXeeXoagRM

5. Barbarella’s Discotheque

Hrvatima poznatiji kao Porat, klub Barbarella’s definitivno je mjesto koje morate posjetiti ako nikad niste bili tamo, ili svakako klub u koji se morate vratiti ako ste tamo proveli mladost kao neki od nas. Upravo će nama Barbarella’s uvijek biti Porat, kao i uvijek biti najbolji klub na svijetu, u kojem je najbolje dočekati zoru uz odličnu mjuzu, dobru atmosferu i ekipu.

Kopletni line up potražite na stranicama festivala. SunceBeat traje od 22. do 29. srpnja. Vidimo se na dance flooru!