Prošle godine u ovo vrijeme Marina Karamarko (poznatija kao Miss Soulfly) otvorila je label pod imenom ThanQ s ciljem širenja svijesti o važnosti zahvalnosti u svakodnevnom životu, a tim povodom sprema i slavljenički party u hramu glazbe – riječkom klubu Crkva!

Glazba je vrlo jak medij jer ima jaku vibraciju, a samim time odlično je sredstvo za dotaknuti ljude. Marina Karamarko je sve to začinila sa izdavačkom kućom ThanQ koja ima snažnu poruku, a to je da u svakom trenutku možemo izabrati kako ćemo se osjećati.

Label je nakon godinu dana djelovanja i 10tak izdanja, koja su bila odlično prihvaćena od strane struke, kolega DJ-a i ljubitelja glazbe, što potvrđuje i uvrštavanje na ‘Breakthrough labes of the year’ listu na Beatportu, odlučio proslaviti svoju godišnjicu u hramu glazbe, riječkoj Crkvi i to ove subote, 16. travnja. A razloga za slavlje ima stvarno puno.

U sklopu ovog projekta na jednom mjestu se okupilo puno divnih ljudi, kvalitetnih umjetnika, što je potaklo zanimanje Beatporta i šire elektronske publike. Gotovo sva izdanja bila su primjećena na Beatportu, neka uvrstena u “must hear” liste, druga izdvojena na prvoj stranici žanra, treća zbog naklonosti publike prisutna u top 100 listama unutar svog žanra. Cijelu ovu uspješnu godinu za ThanQ zaokružiti će i jedno vinyl izdanje koje ce izaći pred ljeto, no o tome više uskoro.

Povodom ove posebne priliku odlučili su vam dovesti dečka iz susjedne nam zemlje Srbije kojeg iznimno cijene, poštuju i vole, a on je Mene. Nastupao je prošle godine na Exit Dance Areni te imao mnoga uspješna izdanja. Nedavno je pokrenuo i svoju večer Revamp u domaćem Beogradu, čiji cilj je pomicanje granica u percepciji i doživljaju glazbe.

Za zagrijavanje ove vrlo važne priče bit će zadužen Vladimir Živolic, vrsni i iskusni poznavaoc dobre glazbe, kolekcionar vinyla, čovjek divnog srca sa istančanim uhom i tehnikom da vas provoza ritmovima kakvim vam upravo u tom trenutku najviše odgovaraju.

Početak večeri je u 23 sata uz ulaz od 30kn kroz cijelu noć. Više pratite ovdje!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 16. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.