Bliži se ovogodišnje izdanje Illectricity Festivala, a raspisan je i natječaj za Nucomerse čiji će pobjednici nastupiti na završnoj večeri festivala te na festivalima u regiji.

 

Deveti festival audio-vizualnih umjetnosti, Illectricity, održat će se od 29. studenog do 7. prosinca 2013. na više lokacija u Zagrebu. Illectricity će i ove godine biti edukativnog karaktera, a program će kroz 10 dana održavanja u glazbenom dijelu predstaviti brojne izvođače te obuhvatiti mnoštvo radionica, prezentacija i debata na temu glazbe i interaktivnih vizualnih umjetnosti.

Hladne zimske večeri za početak će zagrijati Nucomers Night, večer rezervirana za mlade, neafirmirane DJ-eve i producente koji će odmjeriti svoje snage i umijeće. Deveti Nucomers natječaj će i ovaj put pokazati tko će u narednim godinama osvajati srca hrvatskih clubbera. Festivalski stručni žiri odabrat će Nucomers pobjednika koji će imati priliku nastupiti na završnoj večeri Illectricity Festivala. U suradnji s organizacijom Pozitivan Ritam, pobjednik će, ovisno o žanrovskom pristupu u svojim setovima, imati priliku nastupiti i na Seasplash ili Slurp! festivalu, ali i festivalu iznenađenja iz regije.

Prijava na Nucomers natječaj
Ako ste DJ ili producirate bilo koju varijaciju elektronske glazbe, s naglaskom na inovativnost, svestranost i kreativnost  te još niste nastupili kao DJ/live act na većim partyjima niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijoj glazbenoj etiketi,  pošaljite svoje materijale na [email protected] najkasnije do 7. studenog 2013. Šaljite linkove na vašu glazbu, podatke koji trebaju uključivati biografiju, ime i prezime, godine starosti, e-mail adresu, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ ili live act). Rezultati natječaja bit će objavljeni na Illectricity Facebook stranici.

Trenutno je u prodaji  ograničen broj festivalskih ulaznica koje vrijede za sva događanja na Illectricity Festivalu. Cijena je 65 kuna, a ponuda vrijedi samo za online pretprodaju i to dok se ulaznice ne rasprodaje, a više informacija potražite ovdje.