Electric Elephant, festival koji se u Tisnom održava tik do Love International festivala, odnosno odmah u njegovom nastavku, pretežito je orijentiran na disco, balearic i house zvukove, no ove godine čini se kako nema pravila jer na EE dolazi sama krema elektronike…

Kristian Beyer, jedan od poznatog dvojca Ame, onaj koji većinom nastupa, predvodnik je mnoštva odličnih imena u Tisnom od 7. do 11. srpnja. Među ostalima izdvajamo Craiga Charlesa, Jamesa Holroyda, The Revenge i Waze & Odyssey.

Također, tu je Andrew Weatherall, Bicep, Boo Williams, Kerri Chandler, Mister Saturday Night, Steffi, Todd Terry i Psychemagik. Jane Fitz, još jedna žena među DJ-icama, koju ste nedavno imali prilike slušati u Sirupu, dolazi u Tisno, a tu je i Low Life poznatog Billa Brewstera i Franka Broughtona, Unabombers, Justin Robertson i Optimo, svi bez kojih Electric Elephant ne bi bio festival koji je danas.

Svi oni, i više, nastupit će na samom lokalitetu Gardena, na boat partijima, ali i na večerima u klubu Barbarella’s, koje vam donosimo u nastavku.

Srijeda, 6. srpnja – Love International x Electric Elephant
Bicep / James Holroyd / Gatto Fritto

Četvrtak, 7. srpnja – KAOZ Theory x 2020 Vision
Kerri Chandler / Ralph Lawson / Bobby Pleasure / Voyeur

Petak, 8. srpnja – Aus
Will Saul / Nick Höppner / Youandewan / Secretsundaze

Subota 9. srpnja – BUGGEDOut!
Andrew Weatherall / Optimo / Justin Robertson / Lemmy Ashton

DJ Steffi

Nedjelja, 10. srpnja – Stop Making Sense
Steffi / Virginia / Madera Verde / Boo Williams

Ponedjeljak, 11. srpnja – Homo Electric
Greg Wilson / Unabombers / Psychemagik / Will Tramp & Jamie Bill

Ulaznice
Dostupne su jeftinije festivalske ulaznice za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Festivalska ulaznica iznosi 679 kuna, a mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Electric Elephant 2016