Humanost i spašavanje jednog susjedima nam dragog života ujedinili su više od srpske scene elektronske glazbe, a borbi za Manju priključili su se i klubovi iz Hrvatske. Pridružite se i vi, donirajte i pomognite Nemanji da se izliječi!

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja Ivanović iz Velike Plane, na srpskoj klupskoj sceni poznat i kao Manja (Manya) te kao dio dinamičnog dua Calavera & Manya, razbolio se od teške bolesti. Naime, njemu je dijagnosticiran rijedak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Liječenje ove bolesti je dug proces i kao takav iziskuje znatna financijska sredstva, točnije 120 000 eura. Proces liječenja je ostvariv isključivo na klinici u njemačkom gradu Flensburgu, gdje se Nemanja trenutno nalazi, a kako bi mu to liječenje i ostvarili, cijela se srpska scena kroz organizaciju ‘Za Manju’ pokrenula da u tome i uspije.

Da se dobro dobrim vraća, znaju i neki hrvatski klubovi, locirani na Hvaru, a oni su Pink Champagne i Hula Hula, u kojima su Calavera & Manya nastupali. Spomenuti klubovi donirali su 310.000 dinara za Nemanjino liječenje, na čemu sva ekipa okupljena kako bi pomogla Nemanji, želi zahvaliti od svega srca za ovaj značajan doprinos.

Hrvatski klubovi donirali za srpskog DJ-a Manyu, donirajte i Vi! 5

U listopadu će skoro 50 DJ-eva iz Srbije nastupati i plesati za Manju na najvećem humanitarnom festivalu do sada, Dance4Manya, koji će se održati u Belexpo centru. Od izvođača za sada su najavljeni: Marko Nastić, Lea Dobričić, The Beatshakers, Cavin Viviano, Erick Kasell, Dejan Milićević, Kristijan Molnar, Zap Me Strobe, Marko Milosavljević, Divolly & Markward, Rosske i Kid Kimi.

Ako još uvijek niste osigurali svoje mijesto za 16. i 17. listopada, vrijeme je da to učinite već danas! Ne samo što ćete se fenomenalno provesti, već ćete i pomoći spašavanju jednog života i to plesom i glazbe. Ulaznice su u prodaji na pretprodajnim mjestima Eventima, kao i u sustavu Eventim.rs. Jednodnevna ulaznica košta 500, a dvodnevna 800 dinara (od 30 do 50kn).

Priključite se i vi akciji! Možete donirati i putem SMS poruke, slanjem sadržaja 100 na 3030 i donirati simboličnih 100 dinara. Sve ostale informacije o donacijama direktno na račune možete pronaći na www.zamanju.rs. Đuskajmo za Manju! Đuskajmo za život!

Za više informacija posijetite linkove ispod:

http://bit.ly/Dance4ManyaFestival i http://bit.ly/Donate4Manya

Hrvatski klubovi donirali za srpskog DJ-a Manyu, donirajte i Vi! 6