U skoroj budućnosti možemo očekivati prvo izdanje navedenog dvojca od kojeg je jedan predstavnik naše gore list, DJ i producent s Makarskog područja te rezidente DJ Culture Cluba Revelin, DANCElectricPHILIPE.

Nakon što su predstavnici labela 303Lovers, Alex Kenji, Manuel De La Mare i Luigi Rocca neko vrijeme pratili produkcijske radove koji izlaze iz DANCElectric ‘kuhinje’ stigla je prva formalna ponuda za suradnju u obliku dueta sa Manuel De La Mare-om i kako trenutno stvari stoje, iz DANCElectric ‘baze’ u Zagrebu saznajemo da se neće zadržati samo na jednom projektu.

303Lovers je label pod vodstvom ranije spomnutog trojca, a uživa veliku potporu velikana kao što su: Pete Tong, Richie Hawtin, Mark Knight, John Acquaviva, UMEK, Tiësto, Bob Sinclar, Roger Sanchez te mnogi drugi renomirani izvođaci na čijim se playlistama često nalaze radovi izdani upravo na ovom labelu, a nerijetko se isti ti radovi pojave na popularnim kompilacijama u izdanju Defected-a i Ministry Of Sound-a, koji je upravo najavio da će Manuel De La Mare i Luigi Rocca uskoro i nastupiti u njihovom planetarno popularnom klubu u Londonu.

DANCElectricPHILIPE navodi da sprema još par iznimno zanimljivih iznenađenja na kojima radi sa svojim kolegama vezanih uz Culture Club Revelin, ali za sada ne smije ništa otkriti dok se ne finaliziraju svi pregovori koji su u tijeku. Ne preostaje nam stoga ništa drugo nego strpiti se do prvog izdanja i poželjeti im sreću i uspijeh u budućim projektima, kako u studiju tako i za Dj pultom.

Do tada, u koliko se nađete u blizini, možete provjeriti kako DANCElectricPHILIPE ‘zvuči’ za pultom: 13. ožujka u klubu Gjuro 2 i/ili 2. svibnja na Big Spring Breaku.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/1624658″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]