Defected
Defected

Jedan od najcjenjenijih brendova u house glazbi, Defected, koji ovog ljeta dolazi na hrvatsku obalu s premijernim izdanjem Defected Croatia festivala, objavio je novu kompilaciju.

Naime, nakon Miamija i Ibize i Hrvatska je dobila svoju Defected in The House Croatia kompilaciju kojom se izjednačava s najvećim središtima elektroničke glazbe, piše Mixmag. Kompilaciju možete nabaviti na stranicama Traxsourceaa popis izvođača na samome festivalu ovdje.

Defected Croatia će se održati od 11. do 15. kolovoza na prekrasnoj lokaciji The Garden Resort u Tisnom, koju možemo već i nazvati ‘hrvatskim dance lagunom’ i gdje će nastupati neka od najvećih house imena kao što su: Basement Jaxx, Dennis Ferrer, Kenny Dope, Roger Sanchez i mnogi drugi.

Hrvatska dobila 'Defected In The House' kompilaciju 3

Ovim putem bi vas htijeli i obavijestiti kako ćemo uskoro dijeliti po dvije festivalske ulaznice za Defected, kao i Defected merch, stoga nas pratite!

Isto tako, podsjećamo vas da smo samo za čitatelje UESMAG portala omogućili ekstra popust od 50% kojim se cijena tjedne festivalske ulaznice spušta sa standardnih 750 na nevjerojatno niskih 375 kuna.

Ulaznice možete kupiti klikom na Entrio.hr, a popust ćeš ostvariti upisom akcijskog koda: UESMAG.

Defected Croatia 2016 – 2nd Wave Announcement

Heads up! The second wave of artists for #DefectedCroatia2016 has just been announced..Watch the video to find out who'll be joining Basement Jaxx, Dennis Ferrer, Kenny Dope, Julio Bashmore & Roger Sanchez for 5 days of house hedonism.

Posted by Defected Records on Wednesday, March 23, 2016