Homeboy
Homeboy

Novo izdanje UES Booth programa u fokus stavlja domaću etiketu ‘House Is OK’ i jednog od njenih osnivača – Homeboya, čiji će se set u Tosteru snimati (audio i video). Dođite, podržite i uživajte u house glazbi koju naš gost i njegova etiketa njeguju!

Vođeni pozitivnim vibracijama od prošloga vikenda, nastavljamo naša UES Magazine druženja petkom u Tosteru (Petrinjska 7), kada nam na red dolazi ‘UES Booth’ i snimanje video podcasta koje ćete naknadno moći gledati na našemu webu.

Ovoga puta ističemo domaću etiketu House Is OK iza koje stoji cijenjeni domaći producent Homeboy. Etiketu su inače, uz samog Homeboya, pokrenula i dva njegova prijatelja – Janis, s kojim smo jednom prilikom i razgovarali te Oliver Achatz, čijih top 10 provjerite ovdje, a sve u svrhu izdavanja kvalitetne plesne glazbe za slušatelje, plesače i DJ-e.

Da napomenemo, Marko Pelaić aka Homeboy jedan je od naših najcijenjenijih producenata i DJ-a, vlasnik brojnih odličnih singlova za različite svjetske etikete (Hypercolour, Wolf Music), kao i vlastite etikete House Is OK. Za svoj rad nagrađen je i Porinom, a EP naziva Kaprije uvršten je u top 40 DJ Mag EP-a u 2015-oj.

Dođite večeras, 29. travnja (21-02h) u Toster, uživajte u glazbi koju naš gost i njegova etiketa njeguju, družite se s nama i budite dio novog izdanja UES Bootha!

Više popratite u službenom Facebook eventu.