Beck'sperience Zadar
Beck'sperience Zadar

Srce industrijske zone, Luka Gaženica u Zadru, poslužit će kao mol s kojeg ćete se u sklopu druge Beck’sperience večeri otisnuti na savršeno glazbeno-vizualno krstarenjeuz goste: Heiko Laux i Brian Sanhaji!

Minimal techno koji utišava industrijsku buku, street art koji osvjetljava lučke hangare, zabava koja hrani dušu i tijelo, sve je ono što vas očekuje, 2. kolovoza, u sklopu druge Beck’sperience večeri na koju kao glavni gosti dolaze Heiko Laux i Brian Sanhaji!

Heiko Laux je definitvno jedna od najvažnijih figura njemačkog i berlinskog techno pokreta. Promovirajući svoj specifičan zvuk u rasponu od deep dub techna pa sve do mehaničkog groovea Heiko je obišao cijeli svijet, od najpozatijih techno hramova pa do festivala. Iako je stalno na putu uvijek se rado vraća u svoj Berlin u klubove poput Tresora i Berghaina u kojima je redovan gost.

Brian Sanhaji DJ je koji je obilježio njemački techno zadnjih 15 godina svojim čistim, analognim, razarajućim beatom. Ovaj DJ, producent , live izvođač i vlasnik etikete oduševljava svojim eklektičnim techno albumima koji se protežu od dub techna, minimala pa sve do Brianovog karakterističnog, razarajućim basom nabijenog zvuka.

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop, kao i u online prodaji. Cijena ulaznice 70kn (na dan Eventa 90kn) uključuje konzumaciju Beck’s piva. Sve dodatne informacije o partyjima možete pronaći na službenoj web stranici www.becks.hr/becksperience kao i na Facebook stranici Beck’s Hrvatska.

1. Heiko Laux

2. Brian Sanhaji