Heartera, program zamišljen od strane pet skupina entuzijasta, nastavlja svoju priču ljetnom verzijom svog programa, započetog još 2014. kako bi oživili Harteru te ostavili svoj utisak na riječkoj sceni.

Ove subote, 11. lipnja, Hartera će ponovno biti domom programu naziva Heartera, koji je ujedno i zaslužan za ponovno postavljanje ovog pitoresknog prostora na riječku kartu noćnog života. Program je prvotno zamišljen od strane riječkih underground kolektiva Innerspace, Six Martinis, Flying Donkeys, Gerila Kru i Ri Rootz kao platforma za pokretanje promjena u društvu, pritom spašavajući genijalan prostor i utočište koje čini Hartera, post-industrijski prostor nekadašnje tvornice, a sve to kroz umjetnost i aktivizam.

Program ovog ponovnog okupljanja čine dva flora na kojem vas očekuju Disrupted Project u live izdanju, Roland, di.merkl i Lorens te Forty7, Luna Morado, Petwa, Shookee, Plety i 3gger. Tvornica otvara vrata u 22 sata, a za upad ćete morati izdvojiti 30/40 kuna. Za sve one koji se osjećaju sretnima, pripremili smo i nagradnu igru!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 11. lipnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

1 KOMENTAR

Comments are closed.