Chew The Fat! Croatia baca kletvu opakog bassa na još jednom Halloween izdanju i to na oba pogona Tvornice gdje će sukobiti punk i bass.

U Velikom pogonu u gostima je DJ Oliver, član benda Krankšvester poznatih po oštrim i krvavim rimama, te dio poznate osječke Big Mama Session ekipe s kojom na istoku zemlje širi glas opakog bassa. Remi(Elemental) se već potvrdila kao mala od mikrofona i jakih rima na CTF! Cro izdanjima, a ovog puta dolazi potpuno povampirena. Pridružuje joj seYesh, el capo CTF! Cro večeri, zajedno s DMT-jem i MC Tone Tuorom. Poglede vam zamračuje VJ -polygon svojim vizualima s mračne strane.
U malom pogonu neće biti ništa milosrdnije. Famous Monsters (Tribute to The Misfits) opaka je kombinacija koja izvodi covere legendarnog punk benda The Misfits. Zagrebačko Saučešće vas pak vuče u tamu dok u horror punk maniri pjeva o zlu, mrtvima i njihovim kostima, te apokalipsi zombija. U goste dolazi i jedan od najaktivnijih ljudi po pitanju promocije bass glazbe u Hrvatskoj, Vedran Meniga ovom prilikom DJ Methniga, nekada bubnjar legendarnog šibenskog punk benda Nula, vraća se korijenima u svom punk setu dok će Denna M zakopati priču do kraja.
Party se održava u četvrtak, 31. listopada,  cijena ulaznice je 25 kuna do 00:30 te 35 kuna nakon.