Novo izdanje Deep’n’Delicious programa u zagrebački klub Sirup dovodi pravu londonsku underground njušku – Stuarta Geddesa!

Stuart Geddes  već više od deset godina DJ-ira, stvara glazbu, remiksira, ali i organizira i promovira evente, čime je jedan od najznačajnijih predstavnika londonske new-era underground scene. Njegovi serijali Mulletover (u slobodnom prijevodu: malo duža fudbalerka) i No Fit State istinski su ”place to be” u istočnom Londonu, a doveli su ga i pod svjetla reflektora najkul svjetskih klubova poput frankfurtskog Robert Johnsona, berlinskog Watergeta ili njujorškog Outputa, a ovoga petka, 13. svibnja, i u zagrebački klub Sirup!

Osim zavidne DJ karijere, Geddes je gotovo jednako dugo i uspješan producent, s izdanjima za Mobilee, Truesoul, Leftroom, Tsuba i druge te kao član kolektiva Rekleiner za Moodmusic i Connaisseur. Reklainer je izdao i prvi EP za Murmur Records, kojeg je Geddes pokrenuo 2008., a koji je dosad objavljivao singlove za Detroit Swindle, Simona Bakera, Nicka Curlya, Nimu Gorji, Tom Demaca, Matta Tolfreya i druge. Prije tri godine, svoj party brand, No Fit State, iskoristio je za naziv još jedne izdavačke kuće, s nešto drukčijim, ali i dalje klupski orijentiranim zvukom.

Jedna zanimljivost za domaću publiku vezana uz Geddesa je i činjenica što je na njegovom nastupu u Sirupu od prije cca 5 godina, zabilježen apsolutni rekord prodanih karata i posjećenosti kluba, koji do danas nije oboren… Ovaj put će, uz Geddesa, nastupiti i rezidenti Deep’n’Delicious večeri – Herya i Bronski. Uz iskustvo i ljubav koju gaji prema glazbi kao dj/producent/promotor i uz globalnu podršku clubbera i struke, Geddes spada u kategoriju ”past, present & future” underground scene, stoga ne propustite njegov nastup!

Sirup pleše od 1 do 8h iza ponoći, a cijena ulaza iznosi 60kn. Više popratite ovdje!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 13. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

14 KOMENTARI

Comments are closed.