Galinac Galinac – Svibanj/May Top 10

0

Davor Mlinarević poznatiji kao DJ Galinac Galinac, karijeru započinje davne 1997. kada kupuje opremu s čime elektronska glazba i sami gramofoni postaju njegova velika ljubav. U samim počecima eksperimentira s različitom vrstom glazbe, no sebe pronalazi u technu i tech housu, s uvijek prisutnom dozom funky-a.

S 14 godina postaje rezident u jednome lokalnom klubu, a nedugo zatim njegovi nastupi se šire po različitim mjestima po Makarskoj rivijeri. 2004. godine postaje aktivan i na poznatim splitskim okupljalištima Puls i Metropolis te dobiva priliku svirati s nekim stranim imenima. Osniva i Twister Pitch i pokreće serijal partyja na Makarskoj rivijeri. Njegov rad prepoznaje Pero Fullhouse, koji ga također poziva na neke od svojih partija, nakon čega sve podiže na jednu stepenicu više. Počinje organizirati partyije s još više žara čime postaju sve veći i učestaliji što dovodi do suradnje sa Jolly Joke-om.

Zajedno sa Jolly Jokeom pokreće Technoticu, serijal evenata koji je i dan danas aktualan sa nizom uspješnih evenata i gostovanja po cijeloj regiji. Iz te kuhinje se rodio i festival elektronske glazbe Adriatic Perception, kao i rezidentura u splitskom underground klubu Jungla gdje organiziraju mnoge evente uz strana i domaća gostovanja. Neka od imena sa kojima je dijelio pult: Westbam, Cristian Varela, Silicone Soul, Butch, Oxia, Alexander Kowalski, Tom Hades i mnogi drugi.

U nastavku provjerite njegovih top 10 za mjesec svibanj…

1. Reboot – The Frenchie Thing (Original Mix) – Defected