Četvrto izdanje sjajnog programa ‘Fuck Your Dreams, This Is Heaven’ održat će se 10. lipnja u zagrebačkom klubu Masters, ovog puta s gostima čiji nastupi se ne propuštaju!

Gideon Jackson, DJ je iz Londona u kojem je tijekom godina aktivno sudjelovao u stvaranju najvažnijih londonskih glazbenih projekata kao što su Wiggle, The End, Kerfuffell, i Optical. Bio je i dugogodišnji rezident popularnog londonskog kluba Fabric, a u isto vrijeme i zagrebačke Tvornice. Osim kao DJ, Gideon se ostvario i kao glazbeni producent te se, uz izdanja na raznim etiketama, posebno isticao onima vlastite diskografske kuće ”Outa the Blue”. U Zagrebu je prvi puta gostovao na otvaranju Tvornice kulture davne 1998. godine s legendarnom Wiggle ekipom. Jedno naoko uobičajeno gostovanje razvilo se u dugogodišnje prijateljstvo između Marijana Felvera i Gideon Jacksona, a njih su dvojica ostvarili i diskografsko izdanje na kultnoj londonskoj diskografskoj kući Swag.

Prije nekoliko godina Gideon je DJ karijeru zamijenio karijerom profesionalnog nogometnog trenera. Potpuno se posvetio pedagoškoj karijeri i zamijenivši noćni za nogometni klub, trenutno trenira mušku i žensku ekipu Crystal Palace nogometnog kluba. Danas rijetko nastupa te je ovo njegovo zagrebačko gostovanje jedna od iznimnih prilika za ponovno ga poslušati.

Brighton je talentirani zagrebački DJ i producent, odrastao na hip-hopu no istinsku je glazbenu ljubav pronašao u elektroničkoj glazbi. U tom se elektroničkom svijetu, kojeg karakterizira velika konkurencija, Brighton za sada ističe kao jedan od Hrvata kojem se smiješi i međunarodna karijera. Svoje prve korake u izgradnji svjetskoga uspjeha već je napravio svojim izdanjima na 777 glazbenoj etiketi, a njegova je skladba ”Sendme” uvrštena na kompilacijsko izdanje Air Texture IV, uz bok sa najvećim svjetskim imenima ove glazbene scene. Pored toga za sad je i jedini Hrvat koji je gostovao u legendarnom frankfurtskom klubu Robert Johnson.

Kao i obično, domaćini večeri su Jogarde i Felver, a glazbena priča koju će za ovo izdanje svog programa ispričati dokaz je da glazba uistinu spaja ljude bez obzira na vrijeme i prostor. Više informacija potražite u službenom Facebook eventu.