FRüHSTüCK slavi treću godišnjicu
FRüHSTüCK

Od prvog doručka prošle su pune tri godine. Popeli su se na krov Drvenog nebodera i doručkovali u vrtu bivše vojne bolnice (Design District). S IKEA-om su organizirali prvi pidžama party i zavrtili u njihovim krevetima, a sada vas pozivaju da im poklonite svoju prisutnost i uljepšajte im FRüHSTüCK rođendan!

Od prvog FRüHSTüCK doručka prošle su pune tri godine. Popeli su se na krov Drvenog nebodera i doručkovali u vrtu bivše vojne bolnice (Design District). S IKEA-om su organizirali prvi pidžama party i zavrtili u njihovim udobnim krevetima, a par mjeseci nakon doručkovali su na osunčanoj jarunskoj travi. Uživali smo u njihovim rooftop doručcima u suradnji s Pickboxom i Illectricity Festivalom, a posebno onom na krovu ZPC-a u sklopu prošlogodišnjeg Organ Vida festivala. Sada ćemo uživati i na produljenom slavlju!

Kako je Eggspress (Boškovićeva 11) jedini zagrebački restoran specijaliziran samo za doručke, jasno vam je zašto su za proslavu izabrali baš tu lokaciju ove subote, 18. studenog. Krenut će već od 9:30, a zatim slijedi punih 13 i po sati iznenađenja. O čemu se zapravo radi, saznat ćete u nastavku.

Osim svakodnevne Eggspressove ponude osmislili su dva FRüHSTüCK menija po posebnoj cijeni. Doručci se serviraju sve do 16h, a nakon toga će se posluživati razna alkoholna pića po posebnim “rođendanskim” cijenama. Od 17 do 18 sati Eggspressovci će ponuditi besplatni crni čaj, čajne kekse, šnenokle i voće. od 20 do 21 sat sve prisutne će iznenaditi besplatnom degustacijom raznih jela, a nakon toga slijedi rođendanska torta. Sve će biti popračeno i odličnom glazbenom podlogom za koju brinu mića, phillipe & Oberön. Poklonite im svoju prisutnost i uljepšajte im rođendan. Više u FB eventu!