Four Tet, čini se, ne poznaje kreativne krize, nedostatak snage ili tomu slično. Na njegovom Text labelu uskoro će izaći tri nova izdanja od kojih su dva njegova i jedno je EP od nepoznatog Taravala.

U posljednje dvije godine Four Tet aka Kieren Habden je postigao zavidan uspjeh. Kada je u pitanju njegov umjetnički output ljestvica očekivanja je uvijek vrlo visoko postavljena, a njemu to čini se ne predstavlja nikakav problem jer on lagodno nastavlja dalje s kvalitetnim izdanjima. Da je neumoran dokazuje i to što se još nismo ohladili od njegovog posljednjeg izdanja napravljenog u suradnji sa Terror Danjah, a on već osvaja glazbena bespuća s dvije nove singlice te jednim izdanjem na svom labelu. Detalje izdanja Four Tet je objavio putem svog Twitter profila.

Singlice TEXT029 i TEXT030 ili punim nazivom KHLHI/Sext i Ascii Bot/Blatant Water Cannon je napravio Four Tet pod aliasom Percussions.

Treće izdanje je Streetways EP te je djelo misterioznog i za sada nepoznatog Taravala.

Kada je riječ o frekventnom Habdenu, mnogi se slažu da ne bi bilo iznenađujuće da prije kraja ljeta 2014. napravi i novi LP pod aliasom Percussions.

Izdanja će biti dostupna 18.travnja, na Text etiketi pod imenima TEXT029, TEXT030, TEXT031. Percussions izdanja (029/030) biti će dostupna samo na vinylu dok će Streetways EP biti dostupan na vinylu te u digitalnom obliku.