Foto: Daniel Kiršić

Tradicionalnim ‘3ple Dubble Trubble’ koncertom i partijem, u subotu, 21. svibnja, otvara se nova sezona na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule!

Na tvrđavi Punta Christo očekuje se još jedno bogato glazbeno ljeto u znaku sljedećih festivala: 14. Seasplash festival, Slurp!, Dimensions i Outlook, a uz njih tu su koncerti, klupske večeri, izložbe, predavanja, radionice, i još štošta.

Novost je da će tvrđava, od 20. lipnja pa do 19. kolovoza, biti otvorena i kroz tjedan, nudeći gostovanja DJ-a, glazbenika, kolektiva, kao i razna druga kulturno-umjetnička događanja.

Za razliku od proteklih godina, party otvaranja sezone ovom prilikom ponudit će i koncertnu pozornicu, u prostoru tvrđave popularno nazvanom Mungos. Na njoj će nastupiti bendovi koji su izdanja objavili za mladi i agilni PDV (Prekomjerna Doza Vinila / Puna Digitalna Vreća), a to su; FOB, Ponor, Stonebride i ESC Life.

Showcase floor na terasi ugostit će vrh pulske bass scene, što znači da će nastupati: Munchies Soundsystem, Arboretum Kolektiv, PulaP Reggae Station, Brada Selecta i Sheco.

Slurp! floor u Grotlu predvodi Boodale, riječki DJ i gitarist grupe Let 3. Uz njega tu su i Puležani Bebetto, XXL, Innaca te štinjansko dijete DJ Laseech.

Početak je u 22 sata, uz ulaz po 40 kn do ponoći te 50 kn nakon ponoći. Više pogledajte u službenom Facebook eventu kao i na web stranicama Pozitivnog Ritma.

UESMag dijeli 4×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 20. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

23 KOMENTARI

  • Draga Andrea čestitamo, osvojila si upad na otvaranje sezone Punta Christo! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

  • Draga Magdalena čestitamo, osvojila si upad na otvaranje sezone Punta Christo! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

  • Hvalaa puno 🙂
   Lijep pozdrav

   subota, 21. svibnja 2016. korisnik Disqus napisao je:

  • Dragi Luka čestitamo, osvojio si upad na otvaranje sezone Punta Christo! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

  • Dragi Damire čestitamo, osvojio si upad na otvaranje sezone Punta Christo! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.