Moondance Festival | Foto by dalmatinskiportal.hr

Trogirski Moondance festival opet je dobio laskavu titulu jednog od najboljih europskih festivala. Ugledni magazin Forbes uvrstio je Moondance festival među sedam najboljih europskih festivalskih lokacija!

Prema Forbes magazinu, Moondance se tako našao u društvu festivala koji su se na ovoj listi našli ne samo zbog prelijepih lokacija održavanja, već i samog programa, a kao i za zadnje veliko priznanje, uz Moondance se na ovoj listi našao i Otok Obonjan. 

No, nije ovo prvo priznanje za Moondance festival. Podsjetimo, krajem 2015. godine ga je Pulse Radio, jedan od najutjecajnijih portala za elektroničku glazbu, uvrstio među devet najljepših svjetskih festivalskih lokacija. Potom je Spaces, jedan od najcjenjenijih magazina o arhitekturi, dizajnu i umjetnosti, Moondance početkom travnja ove godine svrstao među sedam festivala na svijetu.

Forbes uvrstio trogirski Moondance među sedam najboljih europskih festivalskih lokacija 3
Moondance Festival | facebook.com/MoondanceFestival

Moondance festival se u svoja tri izdanja nametnuo kao vodeći domaći techno festival koji je zbog fantastične lokacije, hi end produkcije i pomno biranih izvođača postao sve primjećeniji u svijetu. Bez velikih budžeta dobar glas se pronio diljem svijeta te danas Moondance privlači skoro 40 posto stranih gostiju koji ostaju u prosjeku tjedan dana na trogirskom području.

Ove godine Moondance predstavlja svoje četvrto izdanje s izvođačima kao: Jeff Mills, Josh Wink, Deetron, Dj Bone, Sierra Sam, Petar Dundov, John Heckle i mnogim drugima.

Domaći posjetitelji imaju privilegiju nabaviti povoljnije trodnevne ulaznice po 199 kuna na Ticketshop.hr i njihovim poslovnicama. Od 1. srpnja ulaznice se penju na još uvijek pristupačnih 250 kuna. Više informacija pratite na službenim stranicama.

Forbes uvrstio trogirski Moondance među sedam najboljih europskih festivalskih lokacija 4