Prva u nizu klubskih večeri posvećenih vinyl kulturi o država se ovog vikenda u Sirupu. Organizatori su Tvrtko, Basta i Sladoled a zvuk koji možete očekivati se vrti oko housea, deepa, techna i acida, sve skupa popraćeno šumom i pucketanjem plastike.

Fonetika je znanstvena disciplina posvećena proučavanju glasova i govora, pojam kojem su organizatori tuluma odlučili proširiti značenje. Tako su fonetiku definirali kao znanost posvećenu upotrebi fonografa (iliti gramofona) i zvukovima koje on proizvodi u kontroliranom eksperimentu stavljanja igle na ploču, te na njegovu upotrebu u mračnim, glasno ozvučenim prostorima, s ciljem stjecanja uvida u psihologiju razularenih plesačkih masa.

Tvrtko
foto: M^3/Matej Čelar (AntartikWolf)

Kako biste sudjelovali u ovom, nadasve zanimljivom eksperimentu, 21.11., morat ćete izdvojiti 30kn u svrhu osiguranja nepristranih i kontroliranih uvjeta za koje je predviđen klub Sirup, otprije poznat po sličnim eksperimentima!

Dodatna poslastica je live stream u Pitch Vinyl Shopu Zagreb u kojem će vam organizatori predstaviti svoj zvuk kroz ugodno popodnevno druženje koje će se održati 18.11. u Deželićevoj.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.