Fnck your dreams, this is heaven
Fnck your dreams, this is heaven

U subotu 10. lipnja u klubu Masters, Felver i Jogarde obilježit će uspješnu sezonu svog programa ‘Fnck your dreams, this is heaven’ cjelonoćnom svirkom kao poklonom svojoj publici!

Program Fnck Your Dreams, this is heaven postoji tek godinu dana, a nastao je kao projekt glazbene utopije dvaju prijatelja glazbenika koji dijele istu ljubav prema glazbi. U godinu dana djelovanja, program je ugostio zagrebačkoj publici i poznata i manje poznata  imena. Svakako bismo izdvojili gostovanja: Radio Slavea, Eduardo de la Callea, Floyd Lavinea, Jimi Julesa, Lauera, Aurore Halal, Sandrina i Eluize.

No, glazba je samo dio osebujnosti organizacijskog dvojca. Na upit čime bi se bavili da se ne bave glazbom, zanimljive smo odgovore dobili. Dok je Felver još od svojih najranijih dana po opredjeljenju florista, o čemu svjedoče neki krasni cvjetni aranžmani koje rado poklanja ljudima oko sebe, Jogarde se bez puno okljevanja svrstava među soul-food chefove. Ovdje moramo spomenuti i Pepijeve vinogradarske sklonosti jer je upravo nedavno sa svojim Freilauf vinom osvojio 3. mjesta na IDA.

Dugovječan glazbeni put kojim Felver i Pepi kroče i njihov senzibilitet prema životu, garantiraju izvrsnu zabavu jer se kemija između njih dvojice itekako osjeti na plesnome podiju, a ako vam od te fuzije na trenutke postane i prevruće znajte da će Mastersova terasa biti otvorena.