Vertical dolazi na Insectik Records otvaranje sezone!
Vertical dolazi na Insectik Records otvaranje sezone!

Za otvaranje nove psytrance sezone, Insectik Records predstavlja party na 4 floora, više od 30 artista, inozemna gostovanja i vrhunske soundsysteme.

Insectik Records u zagrebačkom AKC Medika, ove subote, 24. rujna, otvara novu psytrance sezonu, a kao glavni gost dolazi Joonas Lehtinen aka Vertical, finski producent i pripadnik jedne od najvećih psytrance diskografskih kuća.

Parvati je records koji postoji od 2000. godine i u tom je razdoblju uspio razviti više od 50 artista i mnoštvo izdanja, što je za underground scenu zaista ogromno postignuće.  Vertical, osim što izdaje za svoj “domaći” Parvati Label, surađuje s raznim dikografskim kućama poput Wildthings, World People Production i Sangoma. Svoju kvalitetu dokazao je gostujući na vrhunskim festivalima kao što su Ozora, MoDem i Triplicity.

Uz Verticala na PsyFlooru čekaju vas Kala, Val Vashar, Fidel i Winpa te SasoMange Soundsystem koji će upotpuniti kompletnu zvučnu sliku! Vizualni dio priče odradit će Vjing crew Dimension Tricks, a dekoracije CupusKactus. U Grey Roomu, na DubFlooru, za žestoke vibracije zadužen je talijanski soundsystem Warrior Charge uz lokalnu podršku dub selektora Jahstice i Homogrown sound.

Ovog puta je organiziran i TechnoFloor na kojem će audio-vizualni ugođaj pružiti Vj NaaNaa, Dji LilaCube, Gars i Mr.D te Hypnodelix sound. Na ChillFlooru osiguran je nadrealni ambijent uz Shoshana , Etsaman, Chillin Glow i Uyulala. Vrhunska zabava je zagarantirana, stoga dođite u Mediku. Početak je u 23 sata uz ulaz od 50kn. 

Dijelimo vam 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka navesti vaše ime i prezimeSlučajnim odabirom, u subotu 24. rujna, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

9 KOMENTARI

    • Draga Kristina, osvojila si upad na Insectik Records otvaranje sezone! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.