Filip Motovunski remiksirao Elemental
Filip Motovunski remiksirao Elemental

Nakon što je Elemental objavio singl ‘Tijelo pamti’, Filip Motovunski uzeo je stvar u svoje ruke i napravio remiks. Poslušajte kako zvuči te ujedno pogledajte i 360° video spot!

Prije otprilike mjesec dana, Elemental je u eter poslao svoj novi singl ‘Tijelo pamti’ koji sada već izvrsno kotira na svim regionalnim top-ljestvicama. Kako Elemental gotovo nikada ne miruje, odlučili su u ovim ljetnim danima slušatelje iznenaditi remixom aktualnog singla. Za produkciju su odabrali Filipa Motovunskog koji je napravio nevjerojatan drum’n’ bass remiks pjesme ‘Tijelo pamti’ i fanove Elementala odvukao na plesni podij.

Filip Motovunski se do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a. Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz godine je objavio nekoliko singl izdanja na raznim etiketama diljem svijeta (JungleX – Kanada, BPM rec. – Njemačka), a nedavno je izdao prvi dugosvirajući album pod nazivom Ten Years Making Beats, povodom prvog desetljeća rada, u formatu duplog CD-a.

Novi remix ‘Tijelo pamti’ Filipa Motovunskog i Elementala prati i video-spot koji je ekipa snimila tijekom koncerta u Zadru, gdje su i premijerno pustili pjesmu. Oduševljene reakcije publike moći ćete pogledati u spotu koji je sniman 360 kamerom – što znači da je spot interaktivan i da ludu atmosferu iz Zadra možete pogledati iz svakog kuta, pomicanjem miša po ekranu, ili pomicanjem mobitela lijevo-desno. Video potražite pri dnu teksta.

Ekipa Elementala sjajna je na pozornici – u to se možete iz prve ruke uvjeriti upravo kroz 360° video spot “Tijelo pamti”, ali i na svirkama diljem regije, s obzirom na radno ljeto benda. Ubacite se u ljetnu atmosferu, duge noći i provode na otvorenom i svakako pogledajte Elemental na nekom od nadolazećih koncerata: 10.08. Stars Beach Bar & Club, Posedarje // 13.08. Rocklive Festival, Koprivnica // 15.08. Kaštel, Pula // 17.08. Belgrade Beer Fest, Beograd // 26.08. TBA, Pančevo // 27.08. Tramontana 2016, Split // 01.09. Outlook Festival, Pula.