Jedan od pionira i začetnika elektronske glazbe u Hrvata – Marijan Felver, ove subote dolazi u zadarski Qbar!

Felver će ove subote, 10. listopada, u Qbaru ispričati svoju priču i prikazati zadarskoj publici svoju viziju elektronske glazbe. Za samo zagrijavanje zadužen je zadarski DJ i producent te ujedno i domaćcin ovog projekta, Andrologic. Početak je u ponoć!

Felver, jedan od pionira elektronske glazbe, dolazi u Zadar [+dijelimo upade] 3

Felver je legenda zagrebačke underground scene i jedan od najzaslužnijih za ucrtavanje Zagreba i Hrvatske kao destinacije za kvalitetan clubbing i partijanje, budući da Stereo Studio, njegov najpoznatiji projekt, koji se i danas smatra jednom od najsvjetlijih točaka domaće plesne scene, možemo slobodno staviti rame uz rame sa bilo kojim svjetskim clubbing serijalom iz tog vremena. Felverovi DJ setovi iz tog doba redefinirali su percipranje DJ-inga na ovim prostorima i možda najbolje objasnili prosječnom partijaneru što znači ‘’driving’’, jer to upravo i jesu – vožnja kroz deep i tech ritmove. Danas je Felver, uz Dixona, osnivač uspješnog party projekta Stereotip.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.