Ovoga ljeta Enzo Siragusa svoj san pretvara u stvarnost! Odlazi na Ibizu na ljetnu rezidenciju u Amnesia klubu, i to u sklopu Hyte Ibiza programa, čije se zadarsko izdanje održava 22. i 23. srpnja!

Ovog Sicilijanca sa sjedištem u Londonu možete pronaći po cijelom svijetu kako se bavi onim što voli – DJingom, a iz njegovog studija izlaze sjajni trackovi i suradnje.

Za svoj život često kaže kako je kao neki dobar san, što ne čudi kad uzmemo u obzir da se svako djelovanje uz predanost i ljubav pretvore u ono što smo oduvijek željeli.

Iako se kao umjetnik već etablirao u elektronskoj industriji, kako se čini, njegovo vrijeme tek dolazi. Enzo Siragusa, dovodi FUSE party brend u sklopu HYTE Ibiza partija u main room planetarno popularne Amnesije, ali i u Hrvatsku na HYTE Zadar koji će se održati 22. i 23. srpnja na plaži Kolovare u Zadru i kasnije u zadarski klubovima.

Ovog ljeta Enzov san postaje stvarnost, markiraju Ibizu kao svoju ljetnu rezidenciju i to u Amnesia klubu, u sklopu Hyte Ibiza programa koji je prošle godine imao sezonu nezaboravnih partija s kojima su se jasno pozicionirali na zvjezdano nebo clubbing scene čarobnog otoka, a od ove imaju još mnogo toga za ponuditi.

Enzo Siragusa talent je novog vala umjetnika koji su osvježili scenu na otoku, a nastupao je i s njemačkom DJ damom tINI kao dio tINI and the ganga uz svoje Fuse snage kao što su Rossko i Rich NtX, a setovi ove bande uvijek su bili dobro primljeni na plesnim podijima.

hyte_zadar_uesmagOvo ljeto FUSE ima priliku da podcrta svoje mjesto na sceni, a već lagano predviđamo kako će ovo biti najuzbudljivija sezona u Amnesiji do sada. Enzo Siragusa ima priliku Fuse povesti na vrh scene, kao što su to svojevremeno napravili Hawtin s M-nusom i Luciano s Cadenzom.

Enza u Hrvatskoj ove godine možete čuti čak dva puta. Nastupit će na HYTE Zadar koji će se održati 22. i 23. srpnja na plaži Kolovare u Zadru i Sonus festivalu koji će se održati od 21. do 25. kolovoza na plaži Zrće.