Foto: facebook.com/enygmaclub.hr

‘Enigmatic Dance’ ovoga vikenda za pult kluba Enygma dovodi house majstora iz Križevaca – DJ Renicka!

Klub Enygma se nalazi na varaždinskom jezeru, u mjestu Gornji Kuršanec, na samom ulazu u međimursku županiju. Iz Čakovca je potrebno 15ak minuta autom, a iz Zagreba sat vremena, da se dođe do ovog malog raja u kojem se ove subote, 23. travnja, održava novo izdanje večeri Enigmatic Dance na kojoj DJ Renick iz Križevaca.

Renato Mikec, aka DJ Renick, rođen je 12.3.1986. u Koprivnici, sa stalnim prebivalištem u Križevcima. Prve susrete s elektronskom glazbom ima na rave partyjima 2000. godine, gdje je upoznao neke od DJ-a i organizatora tadašnjih partyja – Morbid Sensea, Maryja, Petra Dundova, Shanea54, The – Namea, Krnyu i mnoge druge. S vlastitim radom je počeo 2002. na gramofonima. Zbog završetka školovanja i zaposlenja, ubrzo se prestaje aktivno baviti stvaranjem glazbe. Usprkos nedostatku vremena, ljubav prema elektronskoj glazbi s naglaskom na houseu nije prestala, te 2012. kupuje opremu na kojoj prikuplja iskustvo i uskoro počinje uživo nastupati u lokalnim klubovima u Križevcima i okolici. Danas se njegov stil može opisati kao mješavina housea, tech housea, latino housea.

Uz njega će nastupiti rezidenti Enygme DJane Sylph i DJ Gogolesko, sa zasebnim setovima, i u back2back izdanju kao Empathic Affinity. Party počinje u 22:00 (after uključen!). Više pratite u službenom Facebook eventu!