Udruga Arboretum večeras, 21. kolovoza, organizira prvi u serijalu tematskih partija unutar zidina utvrde Turtian u Šikićima, Pula. Prvo izdanje tematskih partija donosi vibracije Tech i Bass glazbe u začaranim šumama utvrde Turtian. Ne propustite!

Prvi stage nazvan ”Tech Forest” smješten je u samim tunelima utvrde, dok je drugi stage ”Bass forest” smješten na zemljanom podiju dvorišta utvrde. Za odličnu atmosferu u tunelima pobrinuti će se neka već potvrđena imena riječke i lokalne Tech scene dodatno popraćena novim imenima iste, a oni su: Unique, Labozz, Tias, Painkiller, Laseech b2b Chvigy i Team Hazzard.

Dok će se u tunelima tresti zidovi u ritmu Tech glazbe, na zemljanom podiju do jutra prašiti će se dvorište u ritmu raznih žanrova Bass glazbe u režiji ekipa sa lokalne pulske scene, a oni su: Arboretum Kolektiv, Exotic Times, Dub Jahners i Rinoma ft. Zmija!

Cijeli event počinje u 22 sata, a završava u 6 sati ujutro! Cijena ulaznice je simboličnih 20kn prije ponoći i 40kn poslije ponoći. Ukoliko se požurite, proći ćete jeftinije, ali bolje dođite kasnije i supportajte kolektiv koji svojim djelovanjem donosi stalno potrebnu svježinu na regionalnoj urbanoj sceni! Više informacija potražite ovdje.

'Enchanted Forest' večeras na utvrdi Turtian kraj Pule 3