You Are We – kolektiv/platforma za promociju umjetnosti i glazbe lansira svoj novi koncept ‘We Are You’ kroz koji će predstavljati nadarene umjetnike, fotografe, dizajnere i pisce u kombinaciji sa standardnom glazbenom vizijom i selekcijom YAW klupskih večeri.

Za premijerno izdanje ‘We Are You’ koncepta You Are We na jednu noć, 2. ožujka, oživljava legendarni Cab Club u Ilici 55, gdje, uz bogati popratni  glazbeni program te KV2 soundsystem, predstavlja novo džepno dvodjelno izdanje knjige naziva ‘Šezdesdevetka – Tijek misli malog Zagia’čiji je autor Hrvoje Zalukar, ilustrator Stipan Tadić, dok grafički dizajn knjige, ali i vizuala za ovu večer, potpisuje Ivor Tomljanovic. Na samoj večeri moći ćete i ekskluzivno kupiti Hrvojevu knjigu po promo cijenama.

“Ekspresije, razmišljanja, vicevi, situacije i stanja sazdana u Šezdesdevetki nisu sasvim izmišljena, imaju korijene u svakodnevnom životu i ovo bi svatko trebao pročitati. Kao must have svakog noćnog ormarića, literatura au de toalet, novo dvodjelno izdanje enciklopedije zajebancije Šezdesdevetka – Tijek misli malog Zagia, djeluje kao zbirka javno-virtualnih facebook statusa unazad 3 godine. Sarkastična nakupina papirnatih misli bez laži i srama, tu je da nas nasmije i oslobodi negativnih misli, svakodnevnih sranja, narcisoidnosti, da nas osvijesti, da nam pokaže pravi put, da nam vrati samopouzdanje, vjeru u ljubav i u sebe. Uživajte u njoj i hvala vam što je čitate.” – objašnjava Hrvoje Zalukar, magistar umjetnosti, rođen 1984. kao zaljubljenik u fotografiju i film. Profesionalno se bavi istim djelatnostima više od 12 godina. Kao fotograf i filmograf surađuje sa brojnim hrvatskim i svjetski poznatim imenima fotografsko-filmske scene. Prezentirao je svoj rad na brojnim samostalnim i grupnim izložbama. On je i veliki mislilac, kontemplativac 21.st. Ponekad ga zovu 69, dečko iz budućnosti.

U sklopu predstavljanja Hrvojeve nove knjige, večernji program podijeljen je u dva dijela. U prvom dijelu, od 22 sata pa do ponoći, nastupat će etablirani glazbeni umjetnici predvođeni legendarnom Zdenkom Kovačiček, divom hrvatske glazbene scene koja je prisutna već 60 godina i čiji su hitovi toliko ispred vremena da sa zaostatkom od gotovo pola stoljeća osvajaju mlađe generacije – i to u Hrvatskoj i u svijetu. Zdenka će nešto od svoga repertoara izvesti u pratnji odličnog gitariste Lovre Šicela, a tu su i mlada Dora Fodor – pjevačica, vokalistica i multimedijalna umjetnica, koja se prvenstveno bavi istraživanjem prijevoda emocija kroz različite medije, pretežno glas i zvuk, te dvojac Matej Huljev i Robert Domitrović, izrazito nadaren i uspješan gitara-bubanj duo koji će za ovu priliku izvesti jednu od najdražih Zagijevih pjesama.

U drugom dijelu programa, od ponoći pa sve do 5 sati ujutro, svoj premijerni Live Act, uz ostale DJ-e i producente, predstavit će Willem Milicevic aka Villi, koji se zadnjih desetak godina najviše bavio skladanjem scenske glazbe, sound designom, videom i interaktivnom multimedijom. Villi najviše voli improvizirati po nenadanim zabavama, izletima, naročito u prirodi, a za ovaj nastup koristit će sljedeću opremu: DSI Tetra, AdrenaLInn III, Roland TB-03, Analog Rytm Mk1 Beatstep Pro, Iconnectivity Midi 4, Mikrofon.

PREMIJERA: Villi live at WeAreYou x Zalukar69 x Cab Club

PREMIJERA: Villi live at We Are You presents Zalukar 69 [book promotion & wicked party] 02/03/2019 ????Svoj premijerni Live Act u Cabu predstavit će Willem Vili Milicevic, koji se zadnjih desetak godina najviše bavio skladanjem scenske glazbe, sound designom, videom i interaktivnom multimedijom. U istom tom periodu sakupio je u svom studiju davno željene sprave, nedavno ih stavio u kufer te se sada sprema u susret novim glazbenim avanturama. Najviše voli improvizirati po nenadanim zabavama, izletima, naročito u prirodi. Za ovaj nastup koristit će sljedeću opremu: DSI Tetra, AdrenaLInn III, Roland TB-03, Analog Rytm Mk1 Beatstep Pro, Iconnectivity Midi 4, Mikrofon. #YouAreWe #Zalukar69 #WeAreYou

Posted by You Are We on Sunday, February 24, 2019

Uz live act Villija, u drugom dijelu večernjeg programa svoju glazbenu selekciju predstavit će i duo, klupska večer bazirana u Pločniku – Bokuzbok, kojeg čine dvije cure (Ivna Ji & Ineskich), koje osim što dijele DJ pult, isto početno slovo imena, dijele i ljubav prema rubnim vrstama elektronske glazbe, a nastup u Cabu bit će im premijeran nastup van svoje kuće. Tu su i, ne manje važni, riječki DJ Zolium, rezident No Balance i Basshaus večeri, u čijim se setovima mogu naći razni utjecaji iz raznih žanrova, te You Are We / We Are You rezident Lazo, nositelj glazbene vizije samog projekta, sa stažom dugim preko 15 godina kako na domaćoj tako i svjetskoj elektronskoj sceni tijekom koje je nastupao u mnogim hrvatskim i njemačkim klubovima, tako da će se sigurno naći za svakoga ponešto.

Sve zainteresirane pozivamo da svoje primjerke upadnice, po cijeni od 50HRK uz koju se na poklon dobije posebno dizajniran event bedž, osiguraju najkasnije do petka u periodu od 11-18h, u PDV records dućanu na 1. katu Pločnika (Međimurska ulica 21) ili u periodu od 18 do 02h u Hangout Baru (Tomićeva 5a). Svi koji dođu moći će žeđ utažiti uz pivo iz Pivovare Medvegrad, a želju za slatkim u slasticama by Rozini Kolači.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 2. ožujka, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

WE ARE YOU presents ZALUKAR 69Exhibition of new 69 book & wicked party02/03/2019 | 22h | Cab Club, Ilica 55, ZgEVENT ➡️ http://bit.ly/YAWxZALUKAR69♻️ #YouAreWe #Zalukar69 #WeAreYou 6️⃣9️⃣

Posted by You Are We on Monday, February 25, 2019