Home GALERIJE VIDEO Alen Simple at UES Booth [video]

Alen Simple at UES Booth [video]

0
Alen Simple at UES Booth [video]

Pogledajte prvi video podcast snimljen u sklopu projekta ‘UES Booth’ u kojem predstavljamo domaćeg DJ-a i producenta Alena Simplea, inače osnivača etikete Hand Job Recordings!

Alen Simple je Krapinčanin iz Pule te ujedno i osnivač Hand Job Recordings-a, na sceni preko desetljeća, tijekom kojeg je svirao u mnogim gradovima diljem Lijepe naše. Iza sebe, osim izdanja na vlastitoj etiketi, ima i zabilježene pohvalne suradnje i radove za etikete kao što su Toolroom, Blacksoul, Bonzai i mnoge druge. Za sebe kaže da voli sve što vole mladi, a više od svega toga voli glazbu, pogotovo onu na struju, bila ona kod kuće na slušalice ili na festivalu na 20 kilovata, jer uvijek napravi isto!

Hand Job Recordings – etiketa je nastala iz čiste ljubavi prema elektronskoj glazbi, a rečenica: “Ne trčimo za lovom, već za dobrom glazbom” – moto je, koji ljude koji stoje iza same etikete, prati od začetka ideje o distribuciji glazbe mladih entuzijasta koji svoje najvedrije trenutke proživljavaju u svojim sobama/studijima stvarajući zvuk koji ih pokreće. U 3 godine postojanja HJR ima 13 izdanja, od deep-a pa do techna, a okupilja artiste iz Hrvatske, Francuske, Finske, Engleske…