Moondance Records
Moondance Records

Pero Fullhouse i vrijedna domaća ekipa koja stoji iza Moondance festivala, nakon četvrtog izdanja samog festivala, pokreće i vinilnu etiketu Moondance Records!

Vodeći hrvatski techno festival – Moondance dobiva i svoju vinilnu etiketu Moondance Records na kojoj će prvenstveno biti smjeÅ¡tani izvoÄ‘ači samog festivala. Prvo izdanje tj. EP naziva ‘The Unicorn’, koje bi trebalo izaći početkom 2017. godine, tako potpisuju rezidenti samog festivala – talijanski techno – punk anarhisti koji domom zovu berlinsku panoramu – The Analogue Cops dok će za drugo izdanje koje dolazi na proljeće biti zadužen John Heckle. Etiketu i izdanja pratite na Facebooku!

Podsjetimo, Moondance festival pokrenut je 2013. godine, a kroz dosadašnja četiri izdanja prometnuo se u vodeći hrvatski techno festival koji je postao sinonim za kvalitetni techno dovodeći najeminentnija imena techno scene ne vodeći se kvantitetom nego kvalitetom.

S pažljivo biranim izvođačima, zadnjom večeri koja je rezervirana samo za live izvođače,  beskompromisnom produkcijom i ambijentom, Moondance pruža nezaboravno iskustvo svim pravim ljubiteljima techna što će od sada činiti i u sklopu svoje nove etikete!

Ekipa Moondance festivala pokreće Moondace Records 1