Ovoga vikenda Volumen eventi u zagrebački Attack dovode britansku ikonu deep dubstep zvuka V.I.V.E.K-a, jednog od talentiranijih producenata dubstepa trenutno!

V.I.V.E.K će za DJ pult Attacka stati ovoga petka 28. studenog, a uz njega će na večeri prepunoj masnog bassa nastupati i Egoless, kao specijalni gost, potom i Homegrown Sound, Sinek!, 207 b2b Pudlika i Sapleo. I sve to na soundu Botza sound systema. Početak je u 22 sata, a ulaz kroz cijelu noć je 40kn.

V.I.V.E.K-a nazivaju ikonom deep dubstep zvuka te ga smatraju jednim od talentiranijih producenata dubstepa trenutno. Prošle je godine pokrenuo i svoj label, System Music, organizira System večeri u Londonu, stalni je gost dub/roots/dubstep događanja u Engleskoj i šire, kao i Outlook festivala u Hrvatskoj.

UESMag dijeli jedan, ali vrijedan upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada!