Dubok i El Commando su splitski bratski duo koje je povezala (osim one, eto hvala bogu, roditeljske aktivnosti) strast prema veoma intenzivnom cjepidlačenju prilikom odabiranja traka za njihove setove. Provjerite njihov zajednički techno top 10 uoči nastupa na ‘Workout’ večeri u Sirupu!

Iako su odrasli pod istim krovom, glazbeni ukus gradio je svak po svom. Sudar melankoličnog, mračnog i brzopoteznog pank utjecaja s kiselo, bassovitim stonerskim brijama, prošao je i više nego dobro kod publike kad je u pitanju dugometražni B2B techno set.

S ostalim članovima u LoopJunkies kolektivu, već 13. godinu za redom rade na promociji elektronske glazbe u splitskom klubu Kocka, gdje organiziraju klupske večeri BeatSlap (posvećenu ljubiteljima Techna, Housea, Bassa i drugih srodnih 4/4 žanrova) i Karantena (striktno drum’n’bass orijentirana večer), a od nove godine Dubok je s kolegom Garsom pokrenuo i projekt POTOP, koji je svoju debitantsku večer doživio prošli mjesec u Sirupu na kojem je gostovao Andrea s minhenskog labela ILIAN TAPE.

Uoči zajedničkog nastupa na novome izdanju ‘Workout’ večeri u Sirupu, na kojoj gostuje Filip Xavi, zamolili smo braću da nam izdvoje svaki po 5 techno stvari koje su im trenutno top. Prvih 5 stvari odabire Dubok, a drugih 5 El Commando. Uživajte u odabiru!

Dubok i El Commando - Techno Top 10 3

1. Alex Smoke – Dire Need (Tale Of Us Remix) [R/S Records]

2. Moderat – Remider [Monkeytown Records]

3. Dario Zenker – There Is Hope [ILIAN TAPE]

https://www.youtube.com/watch?v=G-fn-51XqPk

4. Batu – April These [Livity Sound]

5. Djrum – Untitled9 [ILIAN TAPE]

6. Conforce – Dark Days [Delsin]

7. Kamikaze Space Programme – Concrete Island [Mote Evolver]

8. Tessela – With Patsy [Poly Kicks]

9. Four Legs – Shark [The Trilogy Tapes]

10. Blawan – Say What You Want To Say [Ternesc]