‘Summer Gathering’ je u skoro desetljeće i pola, otkada je u podalpsku rejversku grudu položeno njegovo sjeme, sa brižnim njegovanjem i pomnom selekcijom programa postao jedna od najvećih postaja na partijanerskom kalendaru sjevernog Jadrana, a to potvrđuje i sljedeće izdanje u Ambasadi Gavioli koje će se održati krajem srpnja!

Summer Gathering je posjetio nekoliko područja, zaživio u festivalskim i klupskim izdanjima, a kolektiv Fetch the Vibe je s njim više puta prelazio geografske, glazbene i druge granice. Ovogodišnje izdanje, 23. srpnja, u Ambasadi Gavioli, bit će hibrid klasičnog i svježeg, minimalizma i melodičnosti, poznatog majstora stare glazbe i jednog od najtraženijih imena novog techno vala, a oni su Dubfire i Matador!

Dubfire je Ambasadu protresao kako sam, tako i kao član Grammyjem nagrađenog dueta Deep Dish, a Matador će svoj prvi posjet Izoli iskoristiti za predstavljanje LP prvijenca ‘Ructions’. Kao i kroz cijelu sezonu u Ambasadi, podršku čine rezidenti Tomy DeClerque i Veztax s klasičnim te Brlee i Aney F s avangardnim elektronskim zvukom.

Ulaznice za ‘Summer Gathering’ potražite u sustavu Eventim, a više informacija potražite u službenom Facebook eventu!