Mark McCann kao predstavnik nizozemskog produkcijskog drum’n’bass dvojca nakon 3 godine ponovo stiže u Zagreb na poziv zagrebačkog kolektiva Dirty Beatz!

U Zagrebu 23. siječnja 2016. godine je događaj koji ne propuštaju ljubitelji dnb zvuka. June Miller (NL, Utrecht) u sklopu turneje tijekom koje promoviraju svoj ovogodišnji album prvijenac „Robots & Romans“ ne zaobilaze niti Zagreb kada će zaokružiti centralni dio večeri Dirty Beatz eventa u zagrebačkom klubu Sirup.

Nije trebalo dugo da Mark McCann i Bart van Dijk postanu zaštitne ikone RAM Recordsa čiji je vlasnik ni više ni manje nego veliki Andy C. Ovaj dvojac jednostavno ostavlja bez daha s inovativnim produkcijskim vještinama kojima proširuju glazbene dimenzije a sigurni smo da svi koji su bili s s nama prije nekoliko godina na njihovom prvom nastupu s Dirty Beatz-ima to mogu potvrditi, kao i činjenica da je event ovog poznatog zagrebačkog kolektiva  ponovo u njihovom rasporedu turneje.

Drum'n'bass poslastica u klubu Sirup - June Miller na turneji i u Zagrebu [+dijelimo upade] 1

Ako ste ljubitelj drum’n’bass ritmova, neovisno kojeg žanra od melodičnog liquida ili neuro funka, Mark (June Miller) to može sve spojiti tako da se jednostavno nećete moći maknuti s dance floora tijekom drskog, prljavog i raznolikog seta. Istim ritmom večer će popuniti i domaćini,  članovi Dirty Beatz-a: Matz, Kula, Tekitoka i Brat Leeks.

Zašto svjetska glazbena scena ima samo pohvale za setove i produkciju June Millera? Provjerite s nama na ovom događanju koji će se održati  23. siječnja s početkom u 23:55 h, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 40 kn do 1:30 h ujutro, a nakon 50 kn.

UESMag dijeli jedan, ali vrijedan upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 23. siječnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.