Prva noć trogirskog Moondance Festivala, koja je apsolutno oduševila sveprisutne je iza nas, a druga noć nudi čak 5 live act nastupa koje pripremaju Octave One, Saytek, Analogue Cops, Jan Kinčl Zero i Ivan Komlinović! 

U prvoj noći Moondance Festivala, u ambijentu srednjovjekovne kule Kamerlengo, najočekivaniji nastup je bio onaj barona techno glazbe – Davea Clarkea koji je apsolutno oduševio brojnu publiku, koju su dobrano zagrijala i respektabilna domaća i regionalna imena kao što su Edy C, Silvio Hrabar, Okac i Jock, Forest People i Tome R.

Nakon Davea, kulom Kamerlengo su zagospodarili Speedy i Pero Fullhouse poslije čijih se nastupa program preselio u Klub F1 gdje je uz odličnu glazbenu selekciju malesha, Jolly Jokea i Galinca Galinca te ostalih potrajao do kasnijih jutarnjih sati!

moondance_2015_prva_noć_slika_tekst

Druga večer Moondance Festivala, čiju satnicu možete provjeriti ovdje, donosi nam čak 5 live act nastupa koja pripremaju Octave One, Saytek, Analogue Cops, Jan Kinčl Zero i Ivan Komlinović, a koja bi svakako preporučili svim ljubiteljima pravog underground elektronskog zvuka!

1. Octave One live

Po mnogima najbolji techno live act na svijetu, detroitski duo Octave One headlineri su druge večeri Moondance festivala. Postali su planetarno popularni hitom ‘Black Water’. Nakon 7 godina izbacili su album ‘Burn It Down’ koji će ujedno i promovirati na festivalu.

2. Saytek live

Saytek je jedan od vodećih UK live techno glazbenika. Produkcijom na vodećim techno etiketama kao i jedinstvenim live nastupima širom svijeta osigurao je sebi visoki status na techno sceni. Ovo mu je premijerni nastup na ovim prostorima.

3. The Analogue Cops live

Hvaljeni talijanski dvojac s privremenim boravkom u Berlinu The Analogue Cops nastupit će uživo sa svojim mašinama. Crpeći inspiraciju iz zvukova Detroita, Chicaga, Berlina i UK-a ovaj duo je razvio militantnu viziju undergrounda.

4. Jan Kinčl Zero live

Jan Kinčl Zero priznato je lice na elektronskoj sceni, koji kroz svoju radijsku emisiju ‘Zero Show’ redovito ugošćuje i predstavlja mnoge svjetske i domaće DJ-e i producente, a ujedno uspješno i organizira večer pod nazivom ‘Cycle’ na kojoj ste do sada mogli čuti mnoga ostala priznata lica domaće scene. Zadnjih par mjeseci dosta je provodio u studiju, a rezultat toga je prvi live act nastup koji će ekskluzivno izvesti na Moondance Festivalu!

5. Ivan Komlinović live

Ivan Komlinović je producent, remikser, sound designer, mastering inženjer i studijski geek, no prije svega – iskusan i beskompromisan techno DJ koji zaista zna što radi za gramofonima no na ovogodišnjem Moondance Festivalu ekskluzivno će prezentirati svoj prvi live act nastup! Svakako preporučujemo!