Na drugoj godišnjici Goawakeninga, ove subote 23. prosinca, 2017. u Staroj školi (Novi Marof) sprema se live act gosta iz Belgije – Dragon Twinsa! 

Goawakening program koji predstavlja goa trance glazbu ove subote, 23. prosinca, 2017. slavi svoju drugu godišnjicu u Staroj školi (Novi Marof) uz live act gosta iz Belgije – Dragon Twins! Uz glavnog gosta nastupit će i Omnivox, Stevo te domaćini Kičma i Mrva.

Dragon Twins (Cronomi Records/Neogoa Records, BEL) je projekt vođen od strane Mathiasa Pico-a koji prije otprilike deset godina dolazi u kontakt s goa tranceom. Mističan i energičan aspekt goe odmah ga privlači, pa počinje skupljati oldschool goa izdanja. Oko 2010. godine započinje i sam svirati kao DJ pod imenom DJ Djuna, a malo nakon toga počinje svirati za Cronomi Records label. Nakon duljeg eksperimentiranja sa softverom shvaća da to nije ono što ga privlači, nego otkriva svoju ljubav prema hardveru što i čini srž njegova zvuka.

Nakon godina učenja 2013. godine rođen je Dragon Twins i izdanje pod nazivomFire and Earth” na UAF’s “Goa Overdose 3 kompilaciji”. Iste godine pojavljuje se na Cronomi kompilaciji If I Wasn’t Humand I’d Be A Trance Track. 2014. godine izdaje EP na Neogoa Records, Only For The Wicked”, pokazujući svoju tamniju stranu. U 2015. godini Dragon Twins izdaje “The Third Wave” na Suntrip-ovoj Aurora Sidera. Iste godine započinje live act, te nastavlja s radom inspirirajući mnoge druge. 

Druga godišnjica Goawakeninga s gostom iz Belgije! [+dijelimo upade] 3

Omnivox (Tomislav Crnčić) je u svijetu elektronske glazbe od ranih 90-ih i iza sebe nosi zavidno iskustvo. Ovaj nastup je utoliko poseban jer će po prvi put predstaviti izdanja sa svojeg trećeg albuma koji uskoro izlazi!

Stevo je ime koje ne treba posebno predstavljati.. svaki nastup daje maksimum od sebe i kad svira nema stajanja!

Upad na event je 30kn prije ponoći i 40kn nakon ponoći, a dijele se i upadi!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 23. prosinca, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

UPDATE – DOBITNICI UPADA: Dario Žmegač