Nakon odlične prve epizode Wintersplasha #8 vraćamo se na podij zagrebačkog kluba Sirup u Seasplash ritmu!

U petak, 20. veljače, u zagrebačkom klubu Sirup predstavit će se dio izvođača koji se, uz ostala eminentna imena domaće scene, pojavljuju na kompilaciji Seasplash ritam, a to su: 207, Egoless live, Rahmanee, Filip Motovunski i gosti. Sirup pleše od ponoći do 07 ujutro, a ulaz je 30kn do ponoći te 40kn nakon.

Kompilacijski album “Seasplash ritam” objavljen prošlog ljeta u izdanju izdavačke etikete PDV (004) motiviran je prvim desetljećem Seasplash Festivala, a nakon više od dvije godine priprema pojavljuje se kao album koji po prvi put okuplja presjek domaće scene koja promovira “sound system” kulturu i “bass” glazbu, i koja je nastajala paralelno s pokretanjem festivala, razvijajući se nadalje s godinama njegova održavanja.

Album se može nabaviti putem službene stranice www.pdv.com.hr, u pratećoj distribucijskoj mreži, kao i tijekom samog festivala. Više o samome albumu pročitajte ovdje.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/64491185″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]