Dots je karlovački DJ, jedan od osnivača te nekadašnji član LED audio-vizualnog programa iz Karlovca, kao i sadašnjih Beat Svega, Crni petak i Techno Ausgang programa kojima namjerava promovirati alternativni, depersonificirani pristup plesnoj i klupskoj glazbi bez ograničenja.

Pod audio-vizualnim programom LED je organizirao događanja i nastupao proteklih osam godina, a pokrenuo je i vodio LED Fest koji je od 2008. godine ugostio preko pedeset domaćih i stranih audio-vizualnih izvođača popularne i rubne elektroničke glazbe i to na mnogim neiskorištenim, napuštenim i razrušenim lokacijama po Karlovcu i na karlovačkim rijekama.

Tokom godina puštao je glazbene stilove smještene između idm elektronike, electra, uk techna i bass glazbe, a posljednjih godina upravo se s technom najbolje može izraziti i prenijeti svoj glazbeni ukus.

Osim brojnih svirki u Karlovcu kao DJ nastupa u desetak hrvatskih gradova na festivalima i klupskim večerima. Više puta je surađivao s karlovačkim festivalom Nepokoreni grad, Confusionom ekipom, VuBassom i Dirty Beatz-om. Mikseve je između ostalih radio za francuski Manifest podcast, Riddim and Bruise emisiju na londonskom SubFM-u i hrvatski Breaking Point podcast.

U 2014. istupa iz LED kolektiva i okreće se programima Beat Svega, Crni petak i Techno Ausgang kojima namjerava promovirati alternativni, depersonificirani pristup plesnoj i klubskoj glazbi bez ograničenja.

Ovoga petka 13. veljače, organizira novo Remodeled izdanje Beat Svega večeri o kojoj više možete pročitati ovdje, a povodom koje je za UES Mag odabrao svojih top 10 techno traka…

Kamikaze Space Programme – The Bailiff

[pull_quote_center]Kako najbolje krenuti nego s trakom za intro koju sam toliko puta iskoristio. Odličan cijeli EP čudnih atmosfera, perkusija i bassy techna na Slaterovom Mote Evolver labelu.[/pull_quote_center]