Dogma 3000
Dogma 3000

Jedan od najdugovječnijih klupskih programa – legendarni Astralis, na Noć vještica vraća se na mjesto gdje je i krenuo prije 18 godina, kultni zagrebački klub The Best, a posebno za tu priliku za DJ pultom će se ponovno okupiti Dogma 3000, jedno od najpoznatijih imena hrvatske elektronske glazbe čije se skladbe nalaze na kompilacijama najvećih svjetskih izdavača!

Astralis je nezaobilazan projekt hrvatske party scene koji se na oduševljenje velikog broja fanova te nakon više od 5 godina, 31. Listopada, vraća u prostor u kojem je više od deset godina bio rekorder posjećenosti – klub The Best Venue Hall Zagreb. Tom prigodom za DJ pultom će se ponovno okupiti Dogma 3000, jedno od najpoznatijih imena hrvatske elektronske glazbe, bez čijeg albuma ‘Land Of Utopia’, ne bi bilo ni Astralisa. Uz glavne goste nastupit će i rezidenti Astralis večeri Goran ‘Go Cut’ Vlajić i Damir Ludvig.

Ulaznice za ovo posebno izdanje Astralis večeri, gdje će fokus biti na legendarnoj glazbi koja je samom programu donijela naklonost fanova, dostupne su po cijeni od 50 HRK u sustavu Eventim i to online, ali i na svim prodajnim mjestima sustava (Tisak kiosci).

Dogma 3000 na velikoj povratničkoj Astralis večeri u The Best Venue Hallu 3

Za one koji ne znaju, pod imenom ‘Dogma 3000′ kriju se Goran Štetić i Damir Ludvig, dva Zagrepčanina koji su ostvarili izuzetan uspjeh u inozemstvu gostujući u Italiji, Engleskoj, Švicarskoj, Španjolskoj, Tajvanu, Tajlandu i Japanu gdje su nastupali sa najpoznatijim svjetskim izvođačima elektronske glazbe kao što su Marc Spoon, Transglobal Underground, Tsuyoshi Suzuki itd. Kako bi se ponovno prisjetili kako to zvuči kada pult preuzme Dogma 3000, u nastavku poslušajte novi podcast samog projekta sa starim dobrim stvarima.

Dojdamo još da se Astralis nikad nije bavio pitanjima kao što su izgled publike u klubu, religiozna pripadnost, potrošačke mogućnosti, ili njihova modna osviještenost. Ljudi koji vjerojatno nikad ne bi funkcionirali pod istim krovom već se osamnaest godina slažu oko istog, Astralis je klupska večer koja zaslužuje njihovo povjerenje. Koncept koji su Ludvig i Vlajić još na početku utvrdili je jednostavan, iskren i razumljiv svima. Vidimo se stoga, 31. listopada, u klubu The Best Venue Hall Zagreb! Facebook event provjerite ovdje.