Stereotip
Dixon i Ame dolaze na peti Stereotip!

Peti Stereotip koji će se u listopadu održati u Muzeju za umjetnost i obrt ugostit će dva najutjecajnija house DJ-a posljednjih 10 godina i vlasnike renomirane izdavačke kuće Innervisions – Dixona i Âme!

Za najnovije izdanje Stereotip serijala, 16. listopada, zagrebačkoj publici već dobro poznati Dixon i jedan od najvažnijih predstavnika međunarodne elektroničke scene, Kristian Beyer iz njemačkog DJ/producentskog dvojca Âme pripremili su nešto potpuno drugačije od njihovih uobičajenih DJ setova. Riječ je o dugo iščekivanom back2back DJ nastupu po kojem su postali poznati neovisno od svojih zasebnih projekata, što je među ostalim rezultiralo i suradnjom s čuvenom britanskom radijskom postajom BBC Radio 1.

Nakon emitiranja Essential Mixa na BBC-jevom radiju, upravo će se na Stereotipu moći uživo čuti kako zvuči njihova sinergija, a osim u Zagrebu publika će ih zajedno, na eksluzivnim lokacijama i u osmosatnom back2back formatu, imati priliku doživjeti i u Milanu, Londonu i Parizu. Muzej za umjetnost i obrt tako se našao na popisu europskih neklupskih prostora u kojima će Dixon i Âme puniti plesne podije, među kojima su i milanski Fabrique i londonski Trixy.

Uz Dixona i Âme, line-up nadolazećeg izdanja Stereotipa zaokružuje Felver sa svojim trosatnim setom. Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji u sustavu i na svim službenim prodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Više informacija: FB stranica!